Siskonpeti 3 -kuvaukset käynnissä

Ensimmäinen kuvausviikko takana, neljä vielä edessä. Mukavaa on, huomaa, että ryhmä on tehnyt ennenkin töitä yhdessä, kun yhteistyö sujuu ja kuvattu materiaali näyttää jo lupaavalta. Kun näyttelijät ovat maskeerattu ja puettu, seurataan kuvauksia usein monitorilta, josta näkee jos jotakin tarvii korjata tai muuttaa.

Näyttelijöillä on paljon vaihtoja ja eri hahmoja, koska päivän aikana tehdään lukuisia sketsejä ja/tai musiikkivideoita. Kuvaamme myös monissa erilaisissa paikoissa, joten saatamme siirtyä päivän aikana eri ”lokaatioihin” kuvaamaan. Mikään työpäivä ei siis ole samanlainen kuin edellinen. :)

Ollaan onneksi oltu enimmäkseen sisällä, eli ollaan vältytty lumisateelta (!), mutta ensi viikolla tehdään enemmän ulkokuvia. Yhden kohtauksen ajan kun olimme perjantaina ulkona, oli onneksi kivan keväinen hetki. Toivotaan ensi viikolle hyviä säitä!

Tämän kolmannen tuotantokauden ensimmäinen jakso näkyy TV2:ssa torstaina 21.9. klo 21:25, ja kausi ilmestyy samana päivänä myös Areenaan!

Helsinki Drag Battle 2017

Viikolla järjestettiin toista kertaa Helsinki Drag Battle, tällä kertaa Gloriassa. Viime vuoden Drag Battle täytti ravintola DTM:n ääriään myöten ja tänäkin vuonna kaikki liput myytiin loppuun. Yläparvella istuivat tuomarit, jotka valitsivat hienoista esityksistä voittajan. Upea tapahtuma, suosittelen jos tämä järjestetään taas ensi vuonna!

Stadin aikuisopiston oppilaat saivat suorittaa näyttötutkintoja tapahtumassa maskeerauksen sekä puvustuksen osalta, ja olin itse ”koepäänä” mukana, tällaisena peruukkipäisenä hahmona. :)

Kävimme The Professional Make-up Artists of Finland -yhdistyksen hallituksen puolesta (sihteeri, jäsenvastaava ja minä puheenjohtajan ominaisuudessa) lavalla jakamassa palkinnon yleisön parhaalle pukeutujalle, joten meilläkin oli omat roolimme tietysti. Kiva olla mukana tällaisissa hauskoissa tapahtumissa!

Siskonpeti musiikkikimara

Luen Siskonpedin kolmannen tuotantokauden käsikirjoituksia, ja odotan innolla tulevia kuvauksia! Ai että. :) Piti tsekata yksi juttu vanhoista sketseistä, ja jäin kiinni katsomaan sarjan musiikkivideoita YouTubesta… siinä vierähtää helposti hetki jos toinen.

Tästä se lähti, ensimmäisen kauden ensimmäisenä kuvauspäivänä aloitettiin työt yökerhossa, ja kuvattiin tämä:

Osaan ollaan saatu tehdä aivan upeita epookkilookkeja, kuten tämä 20-lukuhenkinen video (kasaria unohtamatta;):

Sitten on näitä ihania, älyttömiä.. ”Ollaanko me niinku miehiä vai naisia..? ”Hm.. te ootte Santanoja!” ;)

Naiseutta parodioidaan tietysti reippaasti, ja Bond-musiikin ystävänä pidän tästä ihan kuunteluelämyksenäkin!

Ja, ja, sitten on teinit ja poikabändi ja upeanupea noitametsä… Lisää upeutta odotellessa! Toukokuussa alkaa kuvaukset. Jee! :)

Kevään väripiristystä

Kevät tulee, kirkkaassa valossa kaikki värit, tai niiden puute, näkyvät. :) Jos hiukset näyttävät kaipaavat värinraikastusta, kaikki Color Mask -tuotteet, tehohoito, shampoo ja suoraväri, ovat nyt vain 9,90 €/kpl 30.4. asti, kampanjaan osallistuvissa kampaamoissa.

Unikasta voi tulla hakemaan omansa, ja jos tarvitsee esim pientä vaalennusta alle, jotta värit oikein erottuvat, ole yhteydessä – täältä pesee! :)

Tyyliä ja muodonmuutosta

Valmistuin maaliskuussa parturi-kampaajaksi, ja yksi näyttökokeista oli tyylitehtävä = ”suunnitella ja toteuttaa asiakkaalle tyylikokonaisuus, johon sisältyy leikkaus, värjäys/permanentti, kampaus ja ehostus. Tyylikokonaisuuden suunnitelmassa tulee huomioida asiakkaan kasvonmuoto, väripersoona, tyylipersoona, vartalotyyppi, tilaisuus/tilanne, johon kokonaisuus suunnitellaan, sekä tilaisuuteen/tilanteeseen liittyvä pukeutumisetiketti.”

Tein työn ihanalle puvustajakollegalle, jolla oli pitkät, paksut, auringossa vaalentuneet hiukset joita hän lähinnä piti käytännön syistä kiinni. Suunnittelimme hänelle trendikästä gaalatapahtumaa, ja värjäsin hänelle hiukset kupari-helmiäis-pinkillä värisekoituksella ja tummemmilla juurilla, sekä kerrostin tasapaksuja hiuksia kunnolla, jotta ne olisi helppo pitää jatkossa enemmän auki. Tähän tehtävään kiinnitin ne kuitenkin korkeaan nutturaan, jossa yhdistyi sileä pinta ja krepattu tekstuuri.

Meikissä käytin sekä lämpimiä, että viileitä sävyjä, jotta kokonaisuus olisi raikas, ja imartelisi hiusten eri sävyjä.

Tätä tehtävää oli todella kiva suorittaa – innostuin kun sain ottaa haltuun kokonaisuuden ja tehdä vielä suuremman muutoksen kuin pelkän meikin ja kampauksen. Mielelläni teen tämäntyyppisiä töitä vielä paljon enemmän jatkossa!

1 2 3 4 120