Elämän tärkein päivä?

Kesä lähestyy ja moni nainen suunnittelee erittäin tärkeää päivää, eli häitään.

Jotkut teistä haluaa, että kaikki on viimeistä yksityiskohtaa myöten suunniteltu ja aikataulutettu, kun taas toiset ovat tyytyväisiä, kunhan päivän tärkein asia menee jokseenkin nappiin, eli naimisiin päästään. :)

Kaikki tyylillään, mutta kaikkia morsiamia kuitenkin yhdistää se, että silloin kun mennään naimisiin pitää olla kauneimillaan! Jos siis meinaat vain kerran elämässä tilata meikkitaiteilijan, tämä saattaa olla se päivä.

On ollut hauskaa ja antoisaa saada vilkaisu erilaisten ihmisten elämään, kun meikkaa morsiamen hääpäivän aamuna. On mielenkiintoista huomata, että usein morsian on rauhallinen kun ympärillä kuohuu. Vanhemmat ja/tai mies, ja joissain tapauksissa myös lapset, hermoilevat ympärillä ja haluavat huomiota.

Morsiamelle se, että voi rentoutua kampaajan ja meikkaajan käsittelyssä, antaa kaivatun hengähdystauon hektiseen päivään. Hän voi luottaa siihen, että hänestä tulee kuvankaunis ilman stressiä ja ehtii kerätä ajatuksensa. Meikkituolista nouseva kaunotar säteilee sekä ulkoisesti että sisäisesti.

Kauhuskenaario: kiireisenä, tuskanhiki valuen kosteassa kylpyhuoneessa peilin edessä, luomivärit varisee, mascara sotkuisena iholla ja ripsiliimat poskella… Apua, pitänee palkata kollega jos joskus itse menen naimisiin. ;)

“Ja he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti” @—>—–