Palapeli nimeltä musiikkivideo

Tänään sain seurata miten pieni pala musiikkivideota syntyy.

Bändin nimi on Defuse ja video jota kuvattiin oli D.I.B. Kyseessä oli pari kohtausta pienessä studiossa vihreää taustaa vasten. Kuulemma lopullisessa versiossa laulajan taakse on ilmestynyt New York, mutta näppärästi kuvaus tehtiin studiossa Helsingissä. Kyllä tekniikka on ihmeellistä. :)

Studiovalot saivat aikaiseksi todella “kuuman tunnelman”, eli joka oton jälkeen oli vuorossa hienpyyhkimisproseduuri ja meikin korjailua. Meikkaajan ei parane lähteä kahvitauolle kun kuvataan, vaan pitää olla vippa kädessä valmiina koko ajan!

Odotan mielenkiinnolla, että pääsee näkemään videota kokonaisuudessaan. Nyt osaa taas entistä enemmän arvostaa sitä työmäärää joka on jokaisen pienen palan takana. Jäseniä kuvataan eri paikoissa, kuvakulmissa ja tunnelmissa ja sen jälkeen materiaali leikataan, muokataan ja tehosteita lisätään. Parhaassa tapauksessa tulos on ainutlaatuinen taideteos joka tuo esille musiikin entistä paremmin.

Mutta nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna taas hymyillä hulluilla päivillä… ;)