Aurinkotervehdys

Ihana aurinkoinen sunnuntai! Ja täällä istun sisällä koneen ääressä. ;) Ajattelin kirjoittaa pari riviä ennen kun menen ulos nauttimaan keväästä. No, ehdin sentään jo käydä avannossa virkistämässä kehoa ja mieltä.

Lauantai oli aivan mahtava päivä, aikainen herätys oli ehkä vähiten mahtava asia, mutta sen jälkeen tein hää- ja juhlameikkejä niin mukaville ja iloisille naisille, että ei voinut kuin hymyillä kun lähdin kotiinpäin. Sain niin paljon kehuja meikeistäni, että melkein poskia punotti. Suomalaisena en ole tottunut sellaiseen määrään ylistyksiä, ainakaan samana päivänä! ;)

Illalla oli “tyttöjen ilta”, eli ehdin pestä siveltimet välillä ja sitten taas meikkaamaan lisää. Mikäs sen parempaa, ja ystäville saa tehdä räväkämpiä meikkejä, kissamaisia rajauksia, glitteriä ja veikeitä värejä kuten pinkkiä ja kirkkaanvihreää. Innostuin samalla hieman stailaamaan ja sain puhuttua kaverilta housut pois ja omat tilalle. Pirteännäköinen ryhmä suunnisti sitten kaupungille.

Toivottavasti kaverin ottamat kuvat onnistuivat, voin laittaa tähän meikkiohjeiden kera kuten trendilehdissä.. :)

“There are only two ways to live your life. One is though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle” -Albert Einsten-

1 kommentti

  1. Tarja 23/04/2006

    Heh, toi “sain puhuttua kaverilta housut pois” kuulostaa ehkä hieman kaksimieliseltä :-). Mutta hienot oli meikit, saat kuvia alkuviikosta.


Comments are closed.