Upeat naiset juhlissa

Kuvassa näkyy kolme hyvin erilaista kaunotarta. Kaikkein mielenkiintoisinta onkin mielestäni tuoda jokaisen naisen parhaat puolet esille niin, että meikki sopii yhteen myös hänen persoonallisuutensa kanssa ja näyttää luontevalta.

Nämä naiset ovat vahvoja ja itsenäisiä, joten meikinkään ei tarvitse olla huomaamaton. Varsinkaan juhlissa, jolloin voi leikkiä väreillä ja kannattaakin laittaa enemmän tummuutta jotta meikki ei “häviä” iltavalaistuksessa.

Vasemmanpuoleisella naisella on kauniit, sopusuhtaiset kasvot. Hänelle on tehty naisellinen pinkki silmämeikki joka korostaa vihreitä silmiä. Keskimmäisellä naisella on upeat kontrastit, hänelle sopii vahvat värit ja tumma silmämeikki. Oikeanpuoleisella naisella on räväkkä, persoonallinen tyyli joten hänelle voi tehdä hauskan, värikkään meikin.

Tässä kissamaisessa silmämeikissä tehdään paksu eyeliner-viiva yläluomelle, joka levenee ulkonurkkaa kohti. Kuvassa näkyy huonosti, mutta mustan rajauksen päälle on laitettu lila glitter-rajaus.

Luomille valitsin koruun sopiva värin ja häivytin niin, että väri on intensiivisin ulkonurkassa ja luomivaossa.

Niinalla on upeat poskipäät, joita kannattaa korostaa. Käytin voidemaista aurinkopuuteria varjostusvärinä ja poskille pinkkiä punaa jossa on helmiäistä.

Lisää meikki-infoa seuraa heti kun saan enemmän kuvia!