Onnentoivotukset

Interrail-kaverini, viisas keskustelukumppani ja rakas ystäväni Sanna meni Vappuna naimisiin. Kaikkea hyvää heille!

Tein luonnollisen meikin, korostin Sannan kauniita silmiä lilalla ja ruskealla. Meikki kesti kuulemma hyvin jopa nukkumisen, sain viestin seuraavana päivänä jossa hän kiitti taikameikistä ja hehkui vielä kauniina. ;)

Näin lyhyesti tällä kertaa, lähden kohta meikkaamaan Galaxy-laivalle. Palaan asiaan viimeistään kun saan käsiini lisää kuvia tyttöjen illasta. Mukavaa viikonjatkoa!

2 kommenttia

  1. Sanna-Santeli 02/06/2006

    Lämpimät kiitokset vielä Heidi onnitteluista sekä upeasta meikistä! Kun todella harvoin käyn meikkaajalla ja kampaajalla, niin otan siitä kyllä kaiken irti :) Vai mitä tuumaatte siitä, että pesin naaman ja irrotin kampauksen vasta kahden päivän päästä vihkimisestä… Oli kyllä upeaa lähteä hehkeänä häämatkalle ja Islannin Sinisellä laguunillakin olin vielä aivan ilmetty 50-luvun kaunotar vieläpä saman tyylikauden bikineissäni! Vasta islanninhevosilla ratsastettuamme hiukset menivät sen verran lyttyyn kypärän alla, että maltoin palata takaisin maan kamaralle ja au naturel -lookkiini… Silti, oli hauskaa olla monta päivää prinsessana yhden päivän sijaan!

    On tosi hauskaa ja kiintoisaa lukea monipuolista blogiasi! Kiirettä pitää meillä molemmilla, mutta täällä ollaan yhteyksissä ;)

    Halituksin, Sanna


  2. Heidi 02/06/2006

    Haha, hauskaa, että meikin kestävyys tuli testattua oikein kunnolla! :) Palataan astialle! Halit, Heidi


Comments are closed.