Upeat naiset juhlissa osa 2

Lisää bilemeikkiä! Vahvat kontrastit kaipaavat vahvan meikin, tässä tein Johannalle tumman silmämeikin kahdella värillä. Musta, leveä rajaus on tehty kynällä ja rajauksen päälle glitteriä. Pinkkiä keskelle luomea ja häivytys yli silmän ulkonurkan lilalla. Siveltimellä kannattaa ennemmin “taputella” kuin vetää ettei värit sekoitu likaa keskenään kun häivyttää.

Kun lisätään tummaa huulikiiltoa lopputulos on Lumikki-mainen. Kyllä vaalea iho ja selkeät kontrastit ovat kauniita. :)

Seuraavan kuvan naisellinen meikki on klassinen ulkonurkkavarjostus. Luomen sisäkulmassa on vaaleaa helmiäistä ja ulkonurkassa pinkkiä sekä aavistus tummempaa lilaa, joka antaa kolmiuloitteisuutta. Silmän ulkonurkkaan on lisätty irtoripsitupsuja, jotka korostavat silmän muotoa kauniisti. Ja glitter-rajaus mustan rajauksen päällä, tottakai. ;)

Huulilla on roosa rajaus ja maitomainen huulikiilto, hieman vaalensin huulien omaa väriä. Tarja ei tainnut olla täysin tyytyväinen kun innostuneena huudahdin “ihana Barbie!” kun meikki oli valmis.. ;) (Tässä tapauksessa se oli kuitenkin puhdas kohteliaisuus, ei viittaus siihen, että kyseessä olisi nainen, jolla ei ole muuta elämää kuin shoppailu ja vaatteet, jonka ystävät on ostettu ja jonka poikaystävällä ei ole sukupuolielimiä..) :D