Hard rock ja hard work

Jeee, Lordi voitti Euroviisut ylivoimaisesti – hallelujah!!! :D
En ole ehtinyt hehkuttaa aikaisemmin, mutta parempi myöhään kun ei silloinkaan. Olisin lähtenyt lauantaina kaupungille jos ei olisi ollut työpäivä sunnuntaina.. höh.

Sunnuntaina oli tosiaan Naisten 10, siellä esittelimme viiden konsulentin voimin Lumenen kesäuutuuksia ja teimme ihoanalyysejä, jotka muuten vahvistivat sen, mistä viimeksi kirjoitin. Suurimmalla osalla suomalaisista on pintakuiva iho. Ja kuitenkin harva nainen käyttää kosteusnaamioita kerran-pari viikossa, kuten olisi syytä, ja sinnittelevät liian kevyillä voiteilla naama kiristäen. No, omatpahan ovat juonteet. ;)

Yritin tässä miettiä koska olen viimeksi saanut viettää vapaapäivää ja nukkua pitkään… taisi olla vappuna. Onhan se ihanaa, että on hommia, mutta odotan kyllä kieli pitkänä helatorstaita! Univelkaa on ehtinyt kertyä sen verran, että pitää kuitata pian.

Tänään tein koemeikin morsiamelle jolla oli mustat lyhyet hiukset, ja meikistäkin tehtiin rock. Eräs tuttu kosmetologi kommentoi kerran, että häämeikit ovat kaikki samanlaisia, asiakkaat pyytävät aina “meikkiä joka ei näytä meikiltä” eli todella naturellia. Hmm, kukaan ei vielä ole minulta sellaista pyytänyt. Mielelläni tekisin tietty nude-meikkiäkin, mutta ehkä naiset jotka ottavat yhteyttä meikkaajaan haluavat jotain muuta kun ne jotka tilaavat häämeikin kosmetologilta? (Tämä on vasta teoria tässä vaiheessa :)

Huomenna on aikainen herätys. Minut pyydettiin tekemään meikit ja kampaukset Puutarhaunelmia-ohjelman juontajille. Aina jännittävää mennä uuteen juttuun mukaan ensimmäistä kertaa, kohdata uusia ihmisiä ja toimintatapoja, olla mukava ja tehdä hyvää (tai mieluiten loistavaa) jälkeä. Avomies totesi osuvasti jossain vaiheessa “ihan kuin olisi työhaastatteluita koko ajan”. Onneksi minä saan kicksejä tästä tunteesta ja vaihtelusta, muuten voisin olla hermoromahduksen partaalla.

Kun toimii freelancerina on tylsää, että joutuu usein sanomaan “ei” kun työtä tarjotaan eikä pysty olemaan kahdessa paikassa samaan aikaan… Työtä tulee usein lyhyellä varoitusajalla ja jos on jo jotakin sovittu niin minkäs teet, vaikka olisi kuinka houkuttelevaa / paremmin palkattua hommaa tarjolla. Mallitoimistosta pyydettiin taas koko päiväksi meikkaamaan, mutta olin jo ehtinyt sitoutua muihin hommiin. Eli on tää tällaista sumplimista… :)

Huom!
Kun haluaa varata meikkausta, kannattaa soittaa tai laittaa sähköpostia! Jos lähettää tekstiviestin riski on suuri, että se unohtuu jos en heti ehdi vastata… Ja muutenkin on hankala tekstiviestitse sopia asioista.