Tuntemattomia suuruuksia

Luin eilen bussissa Trendi-lehden artikkelia, joka kertoi feminismistä; mitä kaikkea me nykynaiset pidämme itsestäänselvyytenä vaikka siitä ei ole kovin kauan kun näistä oikeuksista taisteltiin. Oli haastateltu kaksi uranuurtajaa, joista toinen oli ollut mukana perustamassa kuuluisaa feministiyhdistystä “Yhdistys 9”. Katselin valokuvaa hänestä, ja yhtäkkiä kävi kylmät väreet kun tajusin, että olin pitänyt hänelle meikkiopastuksen pari päivää aikaisemmin…

Jos vain olisin silloin tiennyt kuka hän on, olisin keksinyt miljoona kysymystä ja halunnut tietää kaiken… No, ehkä hänelle kuitenkin mukavampi, etten ollut silloin vielä lukenut Trendiä. Hän tuli kuitenkin meikkiopastukseen eikä haastatteluun. ;)

Olen myös melko varma, että meikkasin yhtä Nightwishin jäsentä Defusen musiikkivideoon huhtikuussa, mutta tunnistin hänet kuvasta vasta kun hiedän kirjaansa ruvettiin markkinoimaan kaikkialla. Sinänsä kertoo aika paljon hänestä, että hän ei yhtään mainostanut itseään ja Nightwishiä, kun kyselin tietämättömänä Defuse-bändistä. Hän oli mukava ja sanoi vain, ettei kovin hyvin tunne bändin taustaa, koska on itse vain viereilemassa tilapäisesti.

Pitäisiköhän minun ruveta lukemaan juorulehtiä ja katselemaan tv:tä hieman enemmän jotta tunnistaisin ihmisiä silloin kun ovat nenän edessä eikä vasta myöhemmin..? Ehkä se toisaalta pitää ajatella vahvuutena, että olen kiinnostunut (kaikista) ihmisistä ihmisinä enkä julkkiksina. :)