Elämä voittaa

Lähdin kiireellä pitämään eräälle yritykselle meikkiopastusta Vihdin suuntaan ja onnistuin tietenkin ajamaan väärin… En ole tosin ikinä saanut niin epäselkeitä ajo-ohjeita, joten kun vihdoin pääsin perille hieman myöhässä, oli pinna kireällä, eikä se auttanut asiaa yhtään, että paikan päällä oli täysi kaaos. Ohjelmat olivat myöhässä, kaikki olivat hajaantuneet ympäri kurssikeskusta ja ihminen jolla piti olla langat käsissä ilmoitti, että ensimmäinen demo olisikin vasta tunnin päästä. No, onneksi en ollut ajoissa. ;)

Yritin koota itseni ja karista huonotuulisuus pois samalla kun otin esille meikkejä ja siveltimiä. Muistelin entistä työtäni, jossa olisin tässä vaiheessa laittanut kannettavan ja videotykin kuntoon koulutusta varten, enkä kaivannut niitä aikoja vaikka koulutuksia sinänsä pidän mielelläni.

Viimeistään siinä vaiheessa kun kiinnostuneet silmäparit seurasivat tarkkana kun rupesin meikkaamaan, huomasin piristyväni kummasti ja innostuin taas kerran silmät loistaen kertomaan ja vastailemaan kaikenlaisiin kysymyksiin.

Kun seuraava, isompi ryhmä tuli katsomaan demoa, ei häirinnyt ollenkaan, että hälinä oli kuin päiväkodissa. Minusta oli jokseenkin huvittavaa kun vain pieni osa kerralla malttoivat seurata opastusta ja loput puhuivat päällekkäin ja kyselivät vuorotellen mitä olin tekemässä kun huomasivat, että olin siirtynyt seuraavaan vaiheeseen. Huh, ei kai aikuisille naisille voi huutaa “nyt hiljaa kun opettaja puhuu”? Varsinkin kun on nuorin huoneessa. ;)

No, loppu hyvin kaikki hyvin. Sain demon pidettyä, naiset rupesivat onneksi hyssyttelemään toisiaan jotta oppi menisi perille ja ryhmä vaikutti tyytyväiseltä kun lähtivät.

Lähdin ajamaan kotiinpäin, Gary Moore revitteli soittimessa, aurinko paistoi ja oli taas ihana olo. Mitä opimme tästä? Eipä välttämättä mitään. Mutta haluaisin, että kaikilla olisi mahdollisuus elää sellaista elämää jota (ainakin enimmäkseen) rakastavat! :)

“Come on girls! Do you believe in love? ‘Cause I’ve got something to say about it, and it goes something like this – don’t go for second best, baby…” -Madonna (Express yourself)-