Tehdashallista saaristoon

Olipas ihana Juhannus! Jätin ajatukset töistä kotiin ja vietin pari päivää saaristossa auringosta nautiskellen. Onnistuin jopa aika hyvin olla analysoimatta kaikkien kasvoja ja miettimättä mitä laittaisin kenellekin… ;)

Viime viikon kuvasimme studiossa, sama paikka jossa tehtiin Tanssii tähtien kanssa ja jossa Salkkareita kuvataan. Hurjan kokoinen halli, isoja saleja ja kaikenlaista “puolivalmista” rakennetta. Tai siltä se näyttää kun vain osa seinistä on pystyssä ja huoneet siististi järjestetty vain siellä missä kuvataan. :)

Sain muuten mielenkiintoisen vinkin – Lumene Skin Tech partavaahtoa kannattaa käyttää kasvojenpesuun jos on taipumusta acneen. Nainen, joka kertoi tämän vinkin, omasi ainakin kauniin ihon ja sanoi, että normaalisti hänellä on vähän väliä naama todella huonossa kunnossa. Viikko sen jälkeen kun aloitti vaahdon käytön hän huomasi jo eron. Vaahdossa on ilmeisesti jonkinlaista männynuutetta joka tekee iholle hyvää.

Noniin, eikun kokeilemaan, ainakin se puhdistaa tehokkaasti, meikit lähtee hyvin ja iho tuntuu tosipuhtaalta. Olen jo pari päivää käyttänyt, katsotaan mitä tapahtuu!