Siniset räpsyttimet

Ostin ihania uusia luomivärejä! Heleitä kesävärejä, neljän luomivärin paletti näyttää persikka-mansikkacocktaililta. :)

Tein pari päivää sitten koemeikin ja totesin, että jossain tilanteissa “talvinen” lila näyttää hieman tunkkaiselta, joten piti saada lisää värejä joilla keventää. Ja muutenkin pitää välillä saada uusia värejä, innostaa taas keksimään uusia sekoituksia ja yhdistelmiä. Make up Foreverillä on erikokoisia paletteja joihin voi koota haluamansa värit.

Meikkeihin jää kummasti koukkuun, kun on kokeillut jotain “aivan uutta” pitää kohta taas saada kokea jotain vielä hienompaa. Ja kun on avoin kaikelle uudelle, huomaa yhtäkkiä, että himoitsee sellaisia tuotteita ja värejä, joita kauhisteli 80-luvun muodissa. Sininen mascara oli silloin pop, mutta konservatiivisenä teininä se näytti mielestäni kauhealta, mutta nyt kun sininen silmämeikki on taas muotia (ja olen huomannut että se voi näyttää tosihyvältä) harkitsen Clarinsin kirkkaansinisen mascaran ostamista. :)

Mascaroita olen kokeillut sekä halvempia että kalliimpia malleja ja todennut, että tärkeintä on, että harjan malli on mieluinen ja massan koostumus siihen sopiva. Eli melkeinpä kannattaa ensin kokeilla halvempia malleja laidasta laitaan kunnes löytää sen omanlaisensa harjan jota tykkää käyttää. Sen jälkeen voi halutessaan etsiä kalliimmista merkeistä samantyyppistä harjaa.

MAC on amerikkalainen merkki, jota ei valitettavasti Suomesta saa, mutta jos on asiaa esim Ruotsiin niin Åhlénsilla voi käydä katsomassa. Heillä on m.m. sellainen tuote kuin “fluidline” joka on eyelinergeeli purkissa. Itse tykkään sitä käyttää, koska ei tarvitse sekoittaa rajausväriä vedellä (jota ei välttämättä aina ole saatavilla) ja se pysyy hyvin.

Pöh, joku tylsä tyyppi oli laittanut kommentin jossa haukkui tätä blogia tyhjänpäiväiseksi. Otin pois sen, purkakoon turhautumisiaan jossain muualla, “jos ei ole mitään hyvää sanottavaa on parempi olla hiljaa”. ;)

3 kommenttia

 1. mari 01/07/2006

  No vitsit, ei tämä ole ollenkaan tyhjänpäiväinen blogi! Itse en edes meikkaa lainkaan(!), mutta on mukava lukea ammattiosaajan havaintoja ja kokemuksia ja hyvinkirjoitettuja tekstejä. Että minä ainakin haluan kiittää blogistasi!


 2. Z 01/07/2006

  Tiedätkö Heidi muuten, onko missään sarjassa enää myynnissä vihreää mascaraa? Isadoralla oli ennen (ei löydy enää), Body Shopilla oli (lopetettu sekin). Olen selannut meinaan AIKA tiuhaan kauppoja tään takia ja myyjät vakuuttaa vaan joka paikassa, että ei ole enää.

  Kaveri yrittää etsiä violettia mascaraa samoin eiole-tuloksin. Siitäkin tietty mielelään kuulisin jos sulla on vinkkiä.

  Kiitos, ja mielenkiintoista kesänjatkoa!


 3. Heidi 02/07/2006

  Kiitos Mari! Kiva kuulla, että saat jotakin irti mun höpötyksestä. =)

  Z, et ole ainoa joka on etsinyt vihreää mascaraa, sitä ei tosiaan löydy enää ihan joka kiven alla… Isa Doralla on kesän lookissaan turkoosia vedenkestävää mascaraa (tosin siitä ei tule kovin paljon väriä ainakaan tummiin ripsiin) ja Diorillakin on muistaakseni turkoosia.

  Lancômelta löytyy ainakin violettia, mutta ei taida olla vihreää…

  Netissä törmäsin tällaiseen: Aida verkkokauppa
  Katso Meikit – Silmämeikki, siellä näyttää olevan vihreä mascara, en ole tosin kokeillut joten en osaa sanoa onko mistään kotoisin.

  Mutta jatkan etsintöjä, kerron heti kun olen viisaampi. :)


Comments are closed.