Muuttumisleikkejä

Lueskelin LottaLove-blogia ja kiinnostuin nettisivuista, joissa voi tarkistaa ketä julkkista muistuttaa: myheritage.com. Tietenkin piti todistaa, että ulkonäköään voi muuttaa todella paljon meikillä ja kampauksilla, joten vertailin huvikseni pari eri kuvaa itsestäni. :)


1940-luvun meikissä

Onpas imartelevaa! Olisikin oikeasti Catherine Zeta-Jonesin, Charlize Theronin tai Andie MacDowellin näköinen. Ehkä pitäisi suosia 40-luvun tyyliä useammin. :) Yllämainittujen lisäksi ehdotettiin myös Ella MacPherson, Helen Huntia, Pamela Andersonia ja Sarah Jessica Parkeria.


Erittäin onnistunut vanha kuva.. ;)

Katie Holmes ja Priscilla Presley ovat suloisia, mutta Anna Nicole Smith on ..sanotaanko yllätys. Ja loput ehdokkaista olivat miehiä. Hyvin menee. ;)


Hieman ajankohtaisempi look

Scarlett Johansson, Martina McBride, Holly Hunter, Courtney Cox ja Geri Halliwell. Juu, kelpaa kyllä vaikka en tosin näe kovin paljon yhtäläisyyksiä. :)

No, ehkä tämä jo riittää minun puolesta, suosittelen kokeilemaan, hauskaa ajanvietettä hetkeksi. Ja voin todeta, että jos et onnistu näyttämään suosikkijulkkikseltasi niin se on vain meikistä ja kampauksesta kiinni! ;)

Onneksi on useimmiten mukavaa olla ihan itsensä näköinen. Hieman ihmetyttää kun katselee tv:stä muuttumisleikkejä joissa ihmisestä tehdään jonkun julkkiksen näköinen m.m. plastiikkakirurgian avulla. Vaikka mielestäni alkuperäinen versio on ehdottomasti kiinnostavin!

“It takes courage to grow up and turn out to be who you really are” -e.e.cummings-