Syksy häämöttää

Viimeinen kesälomapäivä oli tänään ja huomenna alkaa syyskausi symbolisen surullisesti kun pitää olla aikaisin aamulla Hietaniemen hautakappelissa. Meikattavia riittää, melkeinpä kaikki sarjan pää- ja sivuosien näyttelijät osallistuvat erään roolihahmon hautajaisiin.

Olen pitänyt siveltimet vetreinä lauantaisin, muuten on ollut aika rauhallista työrintamalla nyt kesällä. Ei siis sinänsä harmita, että syksy saapuu. Onpahan taas mistä kirjoittaa. :)

Eräs mies soitti tänään ja kyseli jos tiedän mistä saa ostaa lateksia. Hän oli korjaamassa ponttoonivenettään eikä ollut mistään Suomesta löytänyt tarvitsemaansa lateksia. Neuvoin häntä eteenpäin ja laitan nyt tiedoksi muillekin jotka ovat korjaamassa veneitään: H.Kuokkasen peruukkiliike. Sieltä saa kaikenlaista maskeeraukseen liittyvää ja jos myyjä on miespuolinen niin luvassa on myös aivan mahtavaa palvelua. Jälkeenpäin muistin, että myös Aprilli -karnevaalikaupasta luultavasti löytyy.

Erikoisia yhteydenottoja tulee välillä, varsinkin miehiltä. ;) Keväällä eräs mies lähetti sähköpostia ja kyseli josko voisin auttaa heitä tekemään polttarisankarille viikset tietynlaisista karvoista… Kieltäydyin kohteliaasti kunniasta sillä verukkeella, että vaatii tietynlaista ammattitaitoa ja työkaluja jotta voi valmistaa peruukkeja yms. Karvat ommellaan erityisellä neulalla yksitellen kiinni kankaaseen ja näitä ammattilaisia ei löydy joka kiven alla. Esim. YLE:llä on oma peruukintekijä, mutta epäilen suuresti, että häntä kiinnostaisi ommella viiksiä häpykarvoista. ;)

P.S. Piti kokeilla myheritage.com -saittia vielä kerran yläreunassa olevalla kuvalla… Jee, Julia Robertsiin on hyvä lopettaa. Nyt voi taas hymyillä leveämmin. :D


(Julia Roberts, Jessica Alba, Elle MacPherson)

Toinen nettihömppä johon jää helposti koukkuun: Älypää-tietovisa. Tiedoksi teille joilla on vielä “ylimääräistä” kesälomaa tuhlattavana. :)