(Valo)kuvausta

Tutustuin valokuvaajaan, joka on aloittanut mainoskuvaajana ja haluaa lisää kuvamateriaalia portfolioonsa. Aloitimme kevyesti studiossa, meikkasin ystäväni ja Antti otti hänestä kuvia. Jatkossa teemme luultavasti erikoisempia kuvia, mutta on hyvä ensin nähdä minkälainen tyyli toisella on, jolloin on helpompi keksiä uusia ideoita.

Hauska tilannekuva tuli kun korjasin huulimeikkiä ja Antti sääti valoja ja otti koekuvan meidän huomaamatta. En muista mistä juttelimme, mutta hauskaa on. :)


Kuva: Antti Vierola

On hienoa katsoa minkälaisia kuvia taitava valokuvaaja saa aikaiseksi, verrattuna omiin yritelmiin. Ja valokuvaajilla on kovin erilainen tyyli keskenään, eli kannattaa vertailla kuvia ennen kun menee esim muotokuvaan tai hääkuvaan.

Tässä kuvassa on mielestäni ihana tunnelma. Malli on kaunis, itsevarma, sensuelli ja kohtalokas.


Kuva: Antti Vierola

Meikistä tein hieman Marilyn Monroe -tyylisen. Mustat rajaukset silmiin, vaaleaa helmiäistä luomelle ja kevyt banaanivarjostus. Lisäsin ripsitupsuja silmien ulkonurkkiin ja suurensin huulia aavistuksen. Mattapintaiseen pohjaan laitoin normaalien varjostuksien lisäksi nenävarjostukset. Näiden kanssa saa olla varovainen, ettei nenä näytä likaiselta tai varjostukset pompi sieltä ruskeina viivoina. ;)

Mallilla on upeat paksut hiukset jotka taipuivat kauniisti kun laitoin isoja tarrarullia ja viimeistelin kiiltosuihkeella.