Syksyn trendit

Lumenen konsulenttikokouksessa esitettiin syksyn trendit niin selkeästi, että päätin kirjoittaa ne lyhyesti tänne kun vielä ovat tuoreena mielessä.

Nude

Mikä ei suinkaan tarkoita meikitön. ;) Virheetön ja raikas iho, joka näyttää siltä, ettei ole käyttänyt meikkiä, vaikka todellisuudessa on tehty täydellinen pohja, korostukset ja varjostukset (kts “täydellinen meikkipohja“). Catwalkilla malleilla saattaa olla pelkät varjostukset mutta ei ollenkaan mascaraa silmissä. Mascara tehostaa katsetta kuitenkin niin paljon, ettei kannata jättää sitä pois, varsinkaan jos on vaaleat ripset. Kulmat ovat ryhdikkäät, nyt ei suosita kapeita viivoja.

Tämä look sopii kaikille naisille. Varsinkin jos tykkää isoista asuisteista, hatuista yms kannattaa pitää meikki luonnollisena ettei kokonaisuus mene överiksi.

Lady chic

Naisellinen, sensuelli look. Korostetaan joko silmiä kauniilla, näkyvillä rajauksilla tai huulia raikkaalla pinkillä/punaisella huulipunalla. Iho on virheetön ja kulmat siistit.

Rock chick

Tai oikeastaan “rokkarin tyttöystävä”. Kuulemma rokkareilta menee jalat alta kun näkevät naisen jolla on tämä look. ;) Tyyliin kuuluu tumma, seksikäs silmämeikki. Saa näyttää siltä, että on mennyt edellisenä iltana nukkumaan pesemättä meikkejä pois. Huulia ei korosteta vaan keskitytään silmiin.

Eli jos haluat olla aivan varmasti trendikäs tänä syksynä: pukeudu mustaan, tee hiuksiin keskijakaus ja meikkaa silmät vahvasti, jopa hieman suttuisesti.
Ja eiku menoks. :)