Barokista nykyaikaan

Kävin Stockalla vilkaisemassa vaivihkaa Hesarin NYT-liitettä, joka ilmestyi tänään. Kannessa komeilee “kunget” ja kuva näyttää ihan kivalta. Huh. :)


Kuva: Vertti Teräsvuori

Hieman on lehdessä “vedetty vaaleaksi”, valokuvaajaa lainaten, ja esim mustelma silmässä ei tule niin hienosti esille, mutta toivottavasti idea kuitenkin näkyy. Nuorempi ja innokkaampi vs vanhempi ja kuluneempi. Näin he sen toivoivat. En ole ehtinyt lukea itse juttua kun en vielä saanut kopiota itselleni, mutta hyvää kannattaa odottaa?


Kuva: Vertti Teräsvuori

Eilen oli pitkänpuoleinen päivä kun Lumenen puolesta jaettiin näytteitä ja väännettiin huulimeikkejä Kämp Gallerian asiakasillassa. Työaika loppui 23 mutta aika meni todella nopeasti kun innostuneita naisia koko ajan pyöri esittelypöydän ympärillä. Jokunen huulimeikki tuli tehtyä, pikameikeissä on se huono puoli, ettei ehdi pahemmin tutustua asiakkaisiin vaan pitää pyrkiä pitämään jono mahdollisimman lyhyenä. Illan lopussa ihmiset rupesivat olemaan jonkin verran huppelissa, oli koomista tehdä huulimeikkiä kun asiakas heilui tuolissa tai ei malttanut olla hiljaa.. ;)

2 kommenttia

  1. Susanna 06/10/2006

    Hienoja kuvia! Noi edellisen postauksen meikit oli mahtavia. Suunnittelin jo että pirskottelen kullanhohtoa poskiin, mut ehkei se ihan tonne hiekkalaatikolle sovi :D


  2. Heidi 09/10/2006

    Olisit varmaan lasten suosiossa kun laittaisit poskipäille kultahippuja? ;)

    Lapsethan ovat tunnetusti suorapuheisia, eli kun saat heidän hyväksynnän tiedät, että olet onnistunut bilemeikin tekemisessä!


Comments are closed.