Rohkea morsian

Meikkasin tänään erittäin rohkean morsiamen. Ensinnäkin minusta on kunnioitettavaa, että uskaltaa mennä naimisiin perjantaina 13. ja toisena hän sanoi soittaessaan, ettei tarvitse koemeikkausta!

Kyseessä oli nätti aasialainen nainen, jolla oli hieman acnea. Ihon epätasaisuudet peitin punaisuutta taittavalla peitevoiteella jonka päälle töpöttelin meikkivoidetta. Pikkasen paksummin sinne missä tarvittiin enemmän peittoa ja ohuemmin muualle. Nestemäisellä peitevoiteella kävin vielä läpi ne kohdat, joissa näkyi näppyä. Kevyen puuteroinnin jälkeen pinta näytti oikein hyvältä, ja kun aurinkopuuterilla varjosti hieman ja levitti poskipäille vaaleaa helmiäispunaa iho näytti kauniin hehkuvalta. Anytimella on kausiluontoisesti tarjolla poskipunia, jossa ei juurikaan ole pigmenttiä, mutta ihanan kevyt helmiäishehku.

Aasialaismallisille silmille sopi mustat rajaukset ja häivytin raikasta pinkkiä ripsirajasta ylöspäin, jolloin silmät tulivat kauniisti esille. Ripsiä kannattaa myös taivuttaa, silmät näyttävät suuremmilta. Monet meikkaajat kehuvat Shu Uemuran taivuttimia parhaimmiksi ja olen hyväksi todennut, mutta makuja on erilaisia, joten pääasia on, että löytää omalle silmälleen sopivat. Jotkut tykkää metallisista, jotkut muovisista taivuttimista. Ripsiä kannattaa taivuttaa parista kohtaa, jolloin niistä tulee nätit kaaret.

Morsiamella oli mustissa hiuksissaan upeita kukkia joiden värit oli, kuten hääpuvussakin, pinkki ja valkoinen. Upeisiin mutruhuuliin sekoitin beigeä ja vaaleanpunaista ja viimeistelin kiillolla. Meikistä tuli kaunis ja hän oli todella tyytyväinen.

Nyt pidän peukkuja, että myös häät sujuvat loistavasti ja naimisissa oleminen vielä paremmin. :)