Viimeisiä viedään

Maanantaina kuvasimme lokaatiossa (eli ulkona kylmässä) viimeistä kertaa, huomenna on enää jäljellä yksi työpäivä studiossa ja sen jälkeen loppukaronkka. Hieman haikealta tuntuu, meillä on ollut todella mukava porukka ja hauska tunnelma. Kuulemma käsikirjoitukset kahdeksalle uudelle osalle on myyty, mutta se ei vielä takaa, että jatkoa tulisi. Toivottavasti!

Aika intensiivistä on ollut, välillä on hieman huono omatunto kun sähköpostit saattavat odottaa päiviä ennen kun ehdin vastata niihin. Kun on tarpeeksi väsynyt illalla kun tulee kotiin, ei välttämättä saa ajatuksia koottua niin paljon, että kannattaa lähteä sopimaan asioista.. ;)

Tällä hetkellä tuleekin aika reippaasti meilejä, mikä on todella kiva juttu. Nyt kun muistan voisinkin mainita, että jos ei saada asiakkaan kanssa aikataulut kohtaamaan, ei mielellään kannata kysellä jos voisin suositella jotakuta muuta meikkaaja. Lähden metsästämään tuuraajaa sitten kun on pakko, eli jos olen esim alustavasti sopinut jotain, joka ei sitten onnistukaan. Koneen ääressä menee jo nyt niin paljon aikaa, että yritän pitää mailaamisen minimissä. Netistä meitä maskeeraajia löytyy. :)

No, nyt voisin sukeltaa hetkeksi uuteen Trendi-lehteen ja sen jälkeen nukkumaan, jotta jaksaa huomenna juhlia. Kauniita unia!

2 kommenttia

  1. Susanna 18/10/2006

    Ei pidä ottaa myöskään liikaa stressiä meileihin vastaamisesta. Nykyään jotenkin oletetaan, että kun laittaa meiliä, henkilö näkee sen heti, ja jotkut ovat tosi näreissään jos saman päivän aikana ei kuulu vastausta. Kummallista. Ja sama juttu tekstareitten kanssa.. Välillä hyvä muistuttaa itselleen, ettei tosiaankaan tarvi olla 24/7 saatavilla. :D

    Ihanaa, uusi trendi. Täytyy pyytää äitee kahville että mäkin saan sen… Kauniita unia sullekin!


  2. Sanna 19/10/2006

    Onnittelut yhden urakan loppuunsaattamisesta! Vaihtelu varmaan virkistää ja nyt saat toivottavasti ottaa hieman iisimmin, etteivät työpäivät ole ainakaan hetkeen yhtä hektisiä? Huisinhauskaa loppukaronkkaa myöskin!


Comments are closed.