Teatteri-lehti

Pääsin taas tekemään yhteistyötä Vertti-valokuvaajan kanssa. Viimeksi kyseessä oli NYT-liitteen juttu Kunliga Klubben -omistajista, tällä kertaa kuvat ilmestyvät Teatteri-lehdessä. Tarkoitus oli tehdä hieman koomisia kuvia näyttelijä Janne Reinikaisesta, joka on mm. näytellyt pääosan Badding-leffassa.

Vertti lähetti etukäteen netistä noukittuja kuvia ja yritimme keksiä hyvän teeman. Teatteri-lehti halusi värikuvia, joten alkuperäinen idea Buster Keaton -tyyppisistä kuvista ontui hieman. Vaalea pohja värivalokuvassa ei ole sama juttu kuin mustavalkokuvassa. Meillä oli kuitenkin jonkinlainen suunnitelma kun tapasimme eilen hänen studiollaan. En kuitenkaan yllättynyt kovin paljon kun idea olikin vaihtunut täysin siinä vaiheessa kun hän saapui paikalle, Vertin kyydissä näin saattaa helposti käydä. :)

Uusi idea oli kuitenkin paljon parempi, myös Jannen mielestä, joten sen mukaan tehtiin. Kuvista tuli mielenkiintoisia, oli hauskaa kun sai kokeilla vähän erilaista jälkeä. Ja Janne oli oikein mukava ja joustava, hän kertoi että on itsekin jonkun verran maskeerannut itseään teatterilavalle, joten hänellä oli näkemystä. Mikä oli hyvä juttu, kun olimme ottaneet ensimmäisen setin kuvia, kokeilimme toista, hieman epämääräistä ideaa ja ilman selkeää näkemystä on mukavaa kun voi ideoida jonkun kanssa yhdessä. Miehille on usein kokemusteni mukaan melko samantekevää mitä maskia heille laittaa joten oli kivaa kun Janne itse ehdotti vaihtoehtoja.

En itse asiassa muistanut kysellä koska kuvat julkaistaan, mutta kyllä ne jossain vaiheessa tännekin ilmestyvät… :)

2 kommenttia

 1. Heidi 27/10/2006

  Voi, ihanaa! Valokuvaajalta tuli sähköpostia:

  “Tuli hirveesti kehuja, lehden AD:ltä. Kuulemma pelasti päivän ( kun päivä oli alkanu tosi surkeesti ) ja nauranu pitkään & makeesti. Laitan sulle sit kuvii kun on lehdessä julkastu.
  Meiltähän tää sujuu!”

  Kyllä tommonen pistää hymyilemään. :D


 2. Sanna 01/11/2006

  Oi upeeta ja onnittelut! Olen malttamaton näkemään, mitä jänskää olette kehittäneet ja saaneet aikaan :D Joskus juteltiin yhdessä, että alkaisit keräämään portfolioon kaikkia lehdissä ilmestyneitä tuotoksiasi; se oisi musta tosi kannatettava idea. Vaikkei siihen “uran alkuvaiheilta” ihan kaikkea muistaisi liittääkään, olisi lähes kattavakin kokoelma sitten vuosien päästä arvokas ja kiinnostava historiikki. Paitsi sun omaa kehitystä, siitä olisi hauska katsoa myös muodin ja muiden trendien muutosta ja asiakkaiden toiveiden variaatiota.
  Toivottavasti saat lisää kiinnostavia keikkoja ja kerrot niistäkin blogissasi!


Comments are closed.