Kuvataidetta

Valokuvaaja-Antti laittoi “tunnelikuvauksen” tulos, tosihieno tuli! Kauniit värit ja upea tunnelma.


Kuva: Antti Vierola

Kolme intensiivistä päivää takana Ski Expo -messuilla. Vaihteeksi Lumene oli miesten asialla, teimme ihoanalyysejä ja jaoimme tuotenäytteitä miehille, osa oli todella kiinnostuneita kun taas toiset lähtivät nopeasti karkuun. Heillä on vielä matkaa ennen kun ihonhoito luonnistuu kuten naisilla. ;)

Oli tosin hauska huomata, kun naiset heti tunnistivat brändin ja tulivat täyttämään arvontalomakkeita, mutta hämmentyivät hieman kun kerroimme, että päävoitto on treenikassi täynnä Lumene for Men -tuotteita. Miehet taas höristivät korviaan ja tulivat tyytyväisinä täyttämään lomakkeita, iloisia siitä, että heitä otetaan välillä huomioon tässä asiassa.

Ensi viikonloppuna on sitten Muoti ja Kauneus -messut jolloin olemme taas naisten asialla. :)

P.S. Huomenna täytän 30… hui…