Aikaa kortilla

Vielä yksi työpäivä jäljellä Muoti + Kauneus -messuilla. Tällä kertaa Lumene tekee yhteistyötä Viva-lehden kanssa ja jaamme näytteitä ja meikkivinkkejä Upea Ikä -puolella. Messuilla on yleensä kiva olla, paljon vilskettä ja innokkaita ihmisiä. Ja näillä messuilla on niin paljon käyttökelpoista tavaraa itsellekin.. siveltimiä ja meikkejä on tullut hankittua lisää. Mutta niitähän ei tässä hommassa voi olla liikaa. :)

Eilen kävin meikkaamassa pienimuotoisissa pikkujouluissa. Hauska keikka, aina kiva piipahtaa porukassa joilla on hyvä yhteishenki ja rento tunnelma. En tosin uskaltanut juurikaan kelloa katsella, kun aikaa meikkaukselle jäi aika naftisti, naiset olivat vasta menossa saunaan kun tulin ja heillä oli pöytävaraus ravintolassa sen jälkeen. No, vaikuttivat tyytyväisiltä, mutta olisihan se aina kivempi jos olisi vähän paremmin aikaa käytössä…

Pidän taas kerran viikossa meikkiopastuksia Sokoksella, kuten keväälläkin, mutta nyt on aikaa supistettu myös siellä. Keväällä oli käytössä tunti/asiakas ja nyt aikaa on enää 40min. Ensin ehdotettiin 30min, mutta onneksi sain sentään hieman pidennettyä sitä. Ei ole kovin kivaa asiakkaalle jos joutuu meikkaamaan kiireellä eikä ehdi yhtään jutella ja yhdessä miettiä sopivia värejä yms.

Toistaiseksi olen ollut salaa helpottunut kun kaikki ajat eivät ole täyttyneet (vielä), jolloin on pystynyt ottamaan rauhallisemmin ja keskittyä asiakkaaseen paremmin, mutta saattaa olla, että lähempänä joulua tulee kiire kun vääntää 10 meikkiä työpäivän aikana. Odotan kauhulla… ;)

“You can’t kill time without injuring eternity”