Keikkoja ja kursseja

Isänpäivä meni aika leppoisasti messuilla. Väkeä oli vähemmän, mutta onneksi ständi oli aivan tanssilavan vieressä, joten Marco Bjurström ja vaihtelevat tanssi- esitykset viihdyttivät koko päivän. Varsinkin samba laittoi tanssijalan vipattaamaan. Saipahan pari ylimääräistä hymyä irtoamaan kun heilui edestakaisin samalla kun jakoi näytteitä!

Kävin muoti ja kauneus -puolella vilkaisemassa maskeerauskisoja, jotka olivat juuri alkaneet, ja ihmettelin hieman kun kaikki kilpailijat olivat aloittaneet meikkauksen pohjasta. Tosin kovin tummia silmämeikkejä ei näyttänyt olevan suunnitelmissa kenelläkään. Teema oli “trendi 2030 – tulevaisuuden meikkilook”, jos olisin itse osallistunut olisin tehnyt kunnon fantasiapläjäyksen. :)

Eilen olin työväenopiston kehonkielen kurssilla. Siitä on aina hyötyä, kun osaa paremmin lukea ihmisiä ja tietää mitä signaaleja itse lähettää muille. Arvokasta tietoa palvelualalla. Toinen kurssi jota suosittelen kaikille (varsinkin naisille) on itsepuolustuskurssi. Viimeistään ylä-asteella tämä pitäisi mielestäni kuulua koulun opetussuunnitelmaan.

Parin tunnin meikkikurssi olisi myös hyödyllinen nuorille. Ajattele kun voisi palata ajassa taaksepäin ja jättää tekemättä ne meikkimokat joita teinit tekevät kun opettelevat meikkausta, ja joita jälkeenpäin muistellaan nolona. No, minun ikäiset voi ainakin osittain syyttää 80-luvun muotia… ;)

Olen itse asiassa parin viikon kuluttua menossa opastamaan ryhmä 17-vuotiaita meikkaamaan. Äiti kutsui minut paikalle kun kuulemma hänen sanoilla ei ole mitään tehoa. Katsotaan miten käy. :)

Kirjoitin aikaisemmin, ettei minulta kannata kysellä muista maskeeraajista, kun en tiedä kuka tekee mitäkin, mutta päätin sittenkin tehdä asialle jotakin. Tuntuu aina tylsältä myydä “ei oota” joten otin selvää ja sovin parin tutun maskeeraajan kanssa, että olen heihin yhteydessä kun monta keikkaa pukkaa päällekkäin. Eli jatkossa yritän palvella asiakkaitani vielä paremmin ja ehdottaa toista maskeeraajaa kun en itse pääse paikalle.

Jostain ihmeen syystä keikkoja tuntuu usein tulevan samoille päiville. Kuukausi eteenpäin kalenterissa saattaa olla vaikka vain yksi päivä buukattu jollekin viikolle, ja eiköhän sitten juuri sille päivälle tule kyselyitä!

“Give life your best, it will return the favor”

2 kommenttia

  1. Susanna 14/11/2006

    Juu meikkikurssi seiskaluokalle jo. Säästyis osa nuorista kiusaamisilta ja loput niiltä karseilta mokilta. Mun äiti perusteli hirmu hyvin mun mielestä, että miksei ollut sopivaa laittaa kirkuvan oranssia glitterhuulipunaa kouluun: jos jo arkena käyttää kaikista voimakkaimmat värit, niin mitäs sitten laitat kun menet discoon? Tämän olen sit aina muistanut ;)


  2. Heidi 15/11/2006

    Loistavat perustelut, tuo pitää muistaa. :)


Comments are closed.