Nuorekas viikonloppu

Tänä viikonloppuna olen saanut tavata harvinaisen paljon erittäin nuoria naisia. Demi-päivä oli eilen ja paikalla oli vähän vajaa 200 innokasta tyttöä. Tarjolla oli luentoja (m.m. muodista, ihonhoidosta ja meikeistä sekä itsetunnon vahvistamisesta), pikameikkejä ja -kampauksia sekä kevyt lounas.

Hyvin jaksoivat koko päivän, oli hauska huomata kuinka hiljaiset tytöt jotka aamulla vyöryivät sisälle saliin päivän aikana innostuivat ja jotkut tulivat moneen otteeseen kyselemään vinkkejä ja neuvoja meikkaukseen. Tällä kertaa esittelyssä oli Anytime, joka on Lumene Groupin brändi.

Tänään sain tavata hieman vanhempaa nuorisoa. Pidin meikkidemon ryhmälle 17-vuotiaita tyttöjä. Hieman jännitti, miten saan heihin yhteyttä, mutta hyvin se meni, olivat mukavia ja kyselivät kaikenlaista. Synttärisankarilla oli kovat mustat rajaukset silmissä kun tulin, mutta kävi pesemässä meikit pois ja kaverit ihastelivat kun hän demon jälkeen oli “klassinen kaunotar”, näytti kuulemma aikuisemmalta. Mikä ilmeisesti on hyvä juttu. :)

Usein nuoret naiset, joilla on upea, heleä iho ja kauniit piirteet piilottavat ne tehokkaasti kovan meikin taakse. Tai sitten eivät käytä mitään. Kultainen keskitie olisi se, että piilottaa tummia silmänalusia ja näppyjä mutta ei peitä liialla meikillä luonnollista kauneuttaan. Arkimeikissä kannattaa korostaa upeaa nuorta ihoa ohuella meikillä, rajata silmät kevyesti, tuoda silmät esille oikeilla luomivärisävyillä ja pitää huulet pehmeinä esim kiillolla. Kun osaa perusteet on helpompi lähteä kikkailemaan bilemeikissä.

Kauniin, luonnollisen arkimeikin tekeminen taas vaatii hieman taitoa, ja silmää joka ei vielä nuorena ole harjaantunut. Mutta luulen, että moni nuori mielellään ottaa vastaan käytännöllisiä neuvoja. Eiku meikkikurssia vaan tilaamaan! Ei se ole hankalaa sitten kun sen osaa. :)

It’s hard to be nostalgic when you can’t remember anything.