Kielikylpy

FST:n kolmiosaista tv-sarjaa Gränsfall (Rajatapaus) kuvattiin tänään studiossa Helsingissä. Näköjään on päässyt taas pehmenemään kun herätys 5:30 tuntui rankalta. ;) No, ensi viikolla saa luvan tottua kun kuvataan Inkoossa ja osittain yöllä.

Kuvauspaikan tunnelma oli mukava, ruotsia ja suomea puhuttiin sekaisin, riippuen siitä, kuka oli kuuntelemassa. Sarja kuvataan ruotsiksi, mutta ainoastaan yksi näyttelijä oli ruotsalainen, muut ymmärsivät myös suomea. Ihanteellinen tilanne, kun saa puhua kumpaa kieltä haluaa ja toinen osapuoli ymmärtää ja vastaa omasta puolestaan haluamallaan kielellä. :) Yllättävän moni suomenkielisestä kuvausporukasta näytti ymmärtävän ruotsia hyvin ja sekakielinen kommunikointi oli sujuvaa.

Lähdin kuvauksista aikaisemmin meikkaamaan hevibändin kuutta jäsentä promootiokuviin. Viisaina ihmisinä olivat päättäneet satsata kunnolla heti alusta ja tehdä itsestään ammattimaiset kuvat ja nettisivut. Toivotan heille onnea ja menestystä!

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tein koemeikin naiselle, joka viettää häitä ensi viikonloppuna. Toivottavasti unelma valkoisista häistä toteutuu, vaikka huonolta näyttää tällä hetkellä. Tein hänelle klassisen kauniin meikin lämpimillä ruskeilla ja kullan sävyillä, koska hän ei normaalisti paljon meikkiä käyttänyt. Kilsanpituiset ripset hoitivat loput. :)

Apua, olipas pitkä päivä. En uskalla kirjoittaa enempää, aivot tuntuvat sen verran väsyneiltä, että kirotusvirheitä saattaa olla jokunen… Palaan taas asiaan kun olen ladannut akut!

2 kommenttia

  1. Santeli 11/12/2006

    Hei Heiruliini! Voi huh, näin ma-aamuna tuntuu uuvuttavalta lukea sun työpäivästä – toivottavasti olet jo jonkinmoiseen latinkiin saanut akkusi parin päivän aikana. Vaikka sullahan ei juuri ennen joulua näitä vapaapäiviä tainnut olla? Sinänsä muistelen sun sanoneen, että nuo hommat eivät ole henkisesti niin stressaavia tällä kertaa, eli kunhan kroppa ja fysiikka vain kestää niin hyvin menee? Itse olen puolestaan heräillyt (ja valvonut kotvan tai pidempään) pikkutunneilla suunnilleen joka yö useamman kuukauden ajan, tiedä sitten onko “ressi” päässyt kroonistumaan :S Pitää vain yrittää rentoutua oikein urakalla jahka tästäkin viikosta vielä selviän… Voimahaleja ja virvoittavia unia ainakin!


  2. Heidi 12/12/2006

    Hei Sanna! Lauantainakin olin kuvauksissa, mutta onneksi sunnuntai oli sentään pyhitetty levolle. :) Tsemppiä ja jaksamista… toivottavasti joulurauha laskeutuu ja saat unirytmistä kiinni taas. Halit, Heidi


Comments are closed.