Maatilan perjantaishow

Ihana sunnuntai odottaa aivan nurkan takana..! :D

On se ihme, miten sitä taas arvostaa aamua, jolloin saa nukkua niin pitkään kun haluaa, kun on tarpeeksi monta kertaa joutunut heräämään ennen viittä. Viikko on mennyt hieman sumussa, kun on ollut väsynyt ja kylmissään, sää on ollut harmaa ja työpäivät pitkiä. No, Inkoo on sentään tullut hieman tutummaksi. :)

Perjantai oli aika ..mielenkiintoinen. Aikaisin aamulla kuvattiin maatilalla kohtausta jossa tyyppi kaatuu toisen kerroksen ikkunasta ja osuu pihalla seisovaan aurinko-
kelloon, jonka piikki lävistää hänet. Sellaista toki sattuu aina välillä..? ;)

Saatiin kuvattua kohtaus, mutta oli se aikamoinen show kun näyttelijä oli pelkissä kalsareissaan aivan paleltunut, irtopiikki ei meinannut pysyä paikoillaan näyttelijän selässä ja tekoverta oli joka puolella. Mitä opimme tästä? Kannattaa huolella suunnitella isompia maskeerauksia, tällä kertaa suunnitelmat elivät viime hetkeen saakka ja irtopiikki annettiin meille vasta aamulla.

Seuraavaksi kuvauspaikalle tuotiin musta sika valjaissa. Se oli todella hellyttävä, mutta se taisi tuntea jännityksen ilmassa ja luuli, että nyt tapahtuu jotain ikävää, koska yhtäkkiä se rupesi vikisemään hädissään eikä suostunut liikkumaan askeltakaan eteenpäin. Se kannettiin siis kiljuvana perille, kohtaus kuvattiin kerran ja sitten sika pääsi takaisin omistajansa huostaan. Voi pientä, häneltä ei näköjään oltu kysytty, haluaako hän ylipäänsä esiintyä tv:ssä…

Pääsin lähtemään aikaisemmin, joten missasin päivän viimeisen show-numeron, kun paikalle tuotiin rajavartioston helikopteri erästä kohtausta varten. Mutta ehkä tuossa oli jo ihan tarpeeksi. Jatkoin työpäivää Nelosen uutisissa. Tai siis, meikkasin uutislukijat. :)

Tänään jouduin taas nousemaan viideltä, kun olin sopinut häämeikkauksesta aikaisin aamulla. Tein kaasolle ja morsiamelle meikit ja kuuntelin hartaasti kun morsian kertoi miten olivat päätyneet yhteen miehensä kanssa. Jännittävä tarina, onneksi tiesi, että se loppuu hyvin. Kun olimme valmiita, morsian sanoi monta kertaa ihastuneena “täydellinen meikki!”. Ihana kuulla, harmillisen harvinaista “normaalissa” työelämässä, että saa kehuja. Itse kehun ihmisiä ympärilläni aina kun näen siihen syytä (eli usein:), optimistina yritän saada hyvän kiertämään.

Työpäivä jatkui Töölöössä, Lumenen joulumyyjäisissä, mutta aika meni nopeasti kun ihmisiä oli ruuhkaksi asti. Ja lopuksi reilu tunti meni tuotteiden pakkaamiseen ja siivoamiseen. Ja nyt hyvällä omallatunnolla löllöilemään sohvalle. :)

Maanantaina kyyti tulee hakemaan kuvauspaikalle klo 4:30…

“Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.” -Thomas Edison-

2 kommenttia

  1. johanna 16/12/2006

    heips! voi piru on toi kyllä aikamoinen toi inkoon keikka. meinasinkin jo soitella ja kysellä, että millaista siellä on, mutta täältähän se selvisi. rankkaa! mä luulen, että tuon sarjan kohdalla on aika monta sellaista “mitä opimme tästä”-hetkeä… mutta koita jaksella, kohta on joulukin:)


  2. Heidi 17/12/2006

    Hei Johanna!

    Joo.. homma on ollut aika levällään, mutta kunhan lopputulos on hyvä niin kai se on sen arvoista. Ja kantapään kauttahan ihminen parhaiten oppii? ;)

    P.S. Johanna oli tuotannon alussa pukuassistenttina, joten hän tietää mistä puhuu.


Comments are closed.