Joulupukin apuri

Joulupukki soitti äsken ja kyseli miten saa laitettua itselleen parran ja kulmakarvat. Ne eivät siis olekaan aidot..? ;) Neuvoin menemään Aprilli-kauppaan ostamaan partaliimaa ja irtokarvaa, kun en itse myy tarvikkeita. Kuokkaselta saa myös kokopartoja yms, mutta ne ovat hieman kalliimpia, taidolla tehtyjä. Tiedoksi joulupukki-wannabe-ihmisille.

Tänään loppuvat kuvaukset ja karonkka on illalla. Saas nähdä jaksanko lähteä ja jos jaksan, onko kukaan muu jaksanut… ;)

Huomenna pidän perusteellisen meikkiopastuksen kolmelle työkaverukselle. Meikkipussit esiin ja sivellin käteen -periaatteella. Opastan kädestä pitäen miten ja mihin kannatta mitäkin levittää, sormin, siveltimellä tai sienellä. Käydään myös naisten meikkipussit läpi ja neuvon mitä kannattaa mahdollisesti hankkia ja mistä kannattaa hankkiutua eroon. :)

Jos minusta ei kuulu ennen joulua, niin toivotan teille:

Iloista Joulua ja Upeaa Uutta Vuotta!

2 kommenttia

  1. Heidi 20/12/2006

    P.S. Tarkistin vielä Kuokkasen sivuilta ja muistin, että sieltä saa myös vuokrata joulupukin tarvikkeita yms. Tuossa oikealla löytyy linkki heidän sivuilleen.


  2. Susanna 20/12/2006

    Oi miten ihanat kynnet tossa kuvassa! Täytyykin muistaa lakata joulunpunaiseksi ennen aattoa, kun sattuvat jopa kaikki olemaan pitkässä tilassa :D

    Hyvää joulua myös sinulle!


Comments are closed.