Sumplimista

Freelancerina olemisessa on se huono puoli, että välillä on vähemmän hommia ja pystyy hyvin sopimaan ajoista asiakkaiden kanssa, välillä on niin paljon hommia, ettei tiedä miten päin olla. Ja kun soitetaan ja tarjotaan mielenkiintoista työtä niin pitää ruveta sumplimaan täyttä kalenteriaan, jotta saa mahtumaan vielä lisää. :)

Näin kävi nyt kun olen tammikuulle ottanut vastaan paljon konsulenttihommia ja minulle tarjottiin maskeeraajan paikka uudessa talk show -ohjelmassa. Osa kuvauspäivistä menee harmillisesti päällekkäin konsulenttihommien kanssa, mutta tottakai halusin silti ottaa tämänkin homman vastaan. Otin siis puhelimen käteen ja yritin sopia työvuoroista muiden konsulenttien kanssa. Sain onnekseni vaihdettua vuoroja, joten nyt tammikuu on täpötäynnä.

Myös ruotsinkielisen Radio Vegan toimittaja tiedusteli jos haluaisin osallistua asiantuntijana uuteen lifestyle -ohjelmaan. Tottakai kiinnostaa, katsotaan mitä siitä tulee. Hui, toki jännittää hieman radiossa puhuminen, onneksi kyseessä ei kuitenkaan olisi live-lähetys. Ja tekemällä oppii.

Ensi viikonloppuna on Häämessut Wanhassa Satamassa ja pääsen tuttavien kanssa osallistumaan Studio Himalayan osastolla. Messuilla on aina mukava olla, odotan jo innolla, että pääsen kahden päivän aikana tapaamaan monta onnellista hääparia!

Näin alkaa tämä vuosi vauhdilla, raportoin lisää kun on enemmän kerrottavaa. :)