Romanttinen viikonloppu

Ensimmäinen päivä Häämessuilla tänään tuntui yllättävän lyhyeltä kun oli koko ajan vilskettä. Jaoin häämeikkiesitteitä ja höpötin ihmisten kanssa, oikein mukavaa. Huomenna on tiedossa lisää samaa. :)

Tapasin myös tuttuja, “Rikospoliisi ei laula” -sarjan näyttelijät Meri Nenonen (Joutsamo) ja Juha Kukkonen (Takamäki) olivat käymässä ja suunnittelivat tulevia häitään. Kaikkea hyvää heille!

Myös kaksi kuvauspäivää on takana, Filmiteollisuus tuottaa talk show -sarjaa, joka tullaan esittämään SubTV:llä tänä syksynä. Formaatti on uusi ja erilainen, mutta.. en voi kertoa siitä täällä sen enempää vielä, valitettavasti. On tehnyt kovasti mieli kertoa kaikesta, mutta en saa paljastaa sarjasta mitään. Turhauttavaa. ;)

Mielenkiintoisia vieraita on kyllä luvassa, ja tällä kertaa minulle on nakitettu myös vastuu puvustuksesta. No, käytännössä se tarkoittaa, että soitan vieraille etukäteen ja käyn läpi mitä meinaavat laittaa päälleen. Jos vain on mahdollista he käyttävät omia vaatteitaan, mutta myös Filmiteollisuuden pukuvarastossa olevia vaatteita voi tarvittaessa käyttää.

Päivät ovat olleet tosipitkiä, mutta toivottavasti tahti nopeutuu ensi viikolla. Emme ole päässeet aamulla aloittaamaan aikataulun mukaisesti, vaan vieraat ovat olleet syystä tai toisesta myöhässä ja hieman on vielä hakemista kuvauspuolellakin. Mutta kyllä se siitä. Rutiinit syntyy tekemällä, eli viimeinen kuvauspäivä menee varmaan oikein sutjakkaasti. ;)