Viikon sillisalaatti

Tein lauantaina juhlameikin polttarisankarille. Tilausvaiheessa pyydettiin rock/punk -henkistä meikkiä, mutta kun tulin paikalle sankarille suunniteltu look oli enemmän 50-lukuhenkinen. Ja sitten sankari itse toivoi sumuista, tummaa silmämeikkiä ja polttarijärjestäjät pyysivät tekemään kirkkaanpunaiset huulet, koska asuun oli valittu punaisia koruja.

Hmm. Tummaan silmämeikkiin sopii yleensä parhaiten nude-huulet, mutta tein työtä käskettyä ja syntyi dramaattinen kokonaisuus – hiilimeikki silmiin ja punaiset huulet. Tätä naista kyllä huomataan tänä yönä tanssilattialla. ;)

Kävin alkuviikosta tekemässä haastattelun Radio Vegalle. Tuntui hölmöltä, että vaikka äidinkieleni on ruotsi, niin meikkisanasto on täysin olematon sillä kielellä. Ja onpas hankalaa yrittää selittää pelkillä sanoilla, miten meikataan, kun on niin paljon helpompi näyttää… Toimittaja väitti, että meni hyvin, mutta ehkä hän sanoo näin kaikille? ;) No, kun pyydetään uudestaan niin ehdin henkisesti valmistautua paremmin. Pitänee ryhtyä lukemaan ruotsinkielisiä muotilehtiä ja meikkikirjoja.

Talk show -kuvaukset ovat alkaneet hyvin. Vieraita on laidasta laitaan, on todella mielenkiintoista tavata niin paljon erilaisia persoonia. Maskihuoneessa tuottaja käy läpi päivän ohjelman vieraan kanssa samalla kun minä laitan hiukset ja meikin. Siinä saa kuulla vaikka mitä, tähän mennessä on ollut m.m. poliitikkoa, räppäriä, runoilijaa, taikuria, stand-up-koomikkoa, kirjailijaa ja näyttelijää. Parhaiten saa tehtyä työnsä kun on hetken rauhassa vieraan kanssa, eräs tunnettu näyttelijä oli kuin tornaado kun harjoittelivat ohjaajan kanssa käsikirjoitusta, oli täysin koomista yrittää pysyä perässä ja laittaa lämpörullia hänen hiuksiinsa, puhumattakaan meikistä. Mutta hyvä show tulee varmasti, odotan jo innolla ensi syksyä. :)

1 kommentti

  1. Heidi 19/06/2007

    P.S. Kuuntele haastattelun tulos oikeanpuoleisesta linkistä “Sissi make-up skola”. Syksyllä sarja jatkuu.


Comments are closed.