Purkissa on

Kuvaukset loppuivat tänään, onpas hieman haikea olo. Tällaista tämä on, hyvässä ja pahassa, kun on lyhyitä ja intensiivisiä työrupeamia. Välillä on pelkästään onnellinen kun urakka loppuu, toisinaan taas tulee välittömästi ikävä mukavia työkavereitaan.

Tein eilen illalla kaikille työkavereille kortit, jossa kehuin miten ihania ihmisiä ovat. Kova homma oli kun heitä on kaiken kaikkiaan kuusi. ;) Tänään aamulla kun annoin kortit heille tuli hieman hassu olo, kuin pikkutyttö joka ujosti jakaa itse poimimiaan kukkia.. Onneksi he ilahtuivat sentään kivasti. En vain ikinä malta olla kehumatta ihmisiä kun he mielestäni sen ansaitsevat.

Tänään (miespuolinen) vieras kyseli minulta maskissa jos vieraat usein yrittävät iskeä minut. Hämmennyin hieman ja sain vain sanottua, että enpä ole ainakaan kovin usein huomannut. Tosin onnistumisethan pitää laskea, ei yritykset. ;)

Nyt kun ehdin asiaa hieman miettiä, totesin, että harmillisen harvoin tällaista tapahtuu. Ihmiset ovat useimmiten niin “cooleja”. Pieni flirtti on mielestäni ihan positiivista, piristää arkea kivasti. Kunhan kenellekään ei jää paha mieli, en todellakaan puolusta seksuaalista häirintää yms.

Nyt lähden tapaamaan ystävää joka on Ruotsista käymässä. Trevlig kväll vaan kaikille!

“Always remember you’re unique – just like everybody else.”