Työniloa

Ihanaa, minulla on vakioasiakkaita! Kohta pitää ruveta miettimään jotain plussa-ohjelmaa… ;) Lauantaina kävin tekemässä juhlameikin jo kolmatta kertaa eräälle mukavalle naiselle. Kivaa kun oppii tuntemaan asiakkaan tyylin ja pystyy vapautuneemmin tekemään variaatioita joista hän pitää.

Useimmat satsaavat meikkiinsä vain sen kerran-pari elämässä kun on isot juhlat, esim häät, joten se on harvinaisempaa herkkua, että pääsee meikkaamaan samaa namaa monta kertaa.

Kun meikkaa ihmisen ensimmäistä kertaa, se on aina puolin ja toisin hakemista, jotta löytää yhteisen sävelen. Aloitan yleensä hieman varovaisemmin ja lisään vahvuutta kun asiakas pyytää. Paras tulos tulee mielestäni silloin kun kommunikaatio sujuu ja asiakas sanoo suoraan mitä toivoo. Tosin kyselen sitä vähän väliä joten en ole ainakaan huomannut, että kukaan kovasti ujostelisi kanssani. :) Mielellään voi valita vaikka lehdestä kuvan kivannäköisestä meikistä niin pääsen näkemään mistä pitää!

Alkuviikko menee Lumene-hommissa, Helsingin Stockmannilla on ihonhoitotapahtuma kosmetiikan päälavalla. Kivaa kun on vilinää ympärillä, eipä ollut montaa hiljaista hetkeä päivän aikana ja pääsee katselemaan huimia määriä ihmisiä, yksi suosikkipuuhistani.

Yleensä Lumenen työpäivät alkavat klo 10, joten ilmestyin Stockalle silloin. Jostain syystä informaatio oli jäänyt puolitiehen, joten selvisi vasta jossain vaiheessa päivää, että minun olisi pitänyt tehdä 12-20 työvuoron. No, tein sitten 10 tunnin rupeaman. Kuuden tunnin jälkeen pelkäsin, että ääni lähtee, kun höpötti nonstop kovassa metelissä, vieressä puhui juontaja mikrofoniin. Onneksi se kesti, kofeiinipitoinen juoma ja hiljainen tauko attoi. :) Tiistai ja keskiviikko vielä sama rataa, paitsi, että taidan pitäytyä perinteisessä 8 tunnissa ja aloittaa päivä klo 12.

Torstaina ja perjantaina on vanhojen tanssit lukioissa, tiedoksi jos joku vielä yrittää saada viimehetken meikkivarausta – torstaina olen koko päivän kauneushoitolassa tekemässä meikkejä ja perjantai-aamukin on varattu.

Hauskoja tanssihetkiä!