Kevät keikkuen tulevi

Kröh, kurkkukipu iski kun yritin repiä itseäni joka suuntaan viime viikolla. Pitkiä päiviä, salille joka ilta ja syöminen jäi vähemmälle huomiolle. Harvemmin olen kipeä, onneksi ensi vikko onkin hieman rauhallisempi. Omat keikat toki hoidetaan vaikka pää kainalossa. :)

Kävin tekemässä työsopimuksen 10-osaisesta tv-sarjasta “Suojelijat”. Kuvaukset alkavat viikon päästä ja jatkuvat kesäkuun puoleenväliin saakka. Sarja ilmestyy Nelosella keväällä 2008.

Sarjassa tulee ilmeisesti olemaan paljon verta ja suolenpätkiä, jopa siinä määrin, että maskeeraajat eivät riitä, vaan pitää ajoittain kutsua erikoisefekti-ihmiset paikalle. Itse tulen olemaan paikalla 9-10 tuntia joka päivä, eli täysipäiväistä hommaa. Kerron siitä enemmän sitten pitkin kevättä.

Kyllä uudet projektit tuntuvat jännittäviltä. Erilaista keikkaa tulee koko ajan vastaan ja kun tulee jotain uutta jota ei ole aikaisemmin tehnyt voi vain yrittää valmistautua mahdollisimman hyvin. Sen jälkeen pitää luottaa itseensä, että pärjää ja tarttua haasteeseen.

Eräs viisas nainen sanoi minulle äskettäin:

“Toiminta kasvattaa rohkeutta, epäröinti pelkoa.”

Yritän elää sen mukaan. Samalla tavalla kun pulahtaa avantoon uimaan, liikaa ei kannata miettiä etukäteen, vaan sinne mennään vaan reippaasti. Ja jälkeenpäin tuntuu ihanalta. :)