Pakkien pakkaaminen

Jouduin eilen perumaan Lumene-työt kun en saanut aamulla juurikaan ääntä kurkusta, myyntityö olisi saattanut kärsiä aika lailla… Harmi juttu, mutta tänään olin kyllä iloinen, että ehdin palautua, koska meillä oli maskipalaveri, jossa selvisi että hommaa on vielä vaikka kuinka paljon ennen ensi viikkoa. Hankintoja pitää tehdä ja asioita selvittää.

Teimme toisen maskeeraajan kanssa listaa, mitä pakeista pitää löytyä:

Meikkisienet, kasvopaperit, nenäliinat, puhdistuspyyhkeet, vanu, vanupuikot, puhdistusaineet, kasvovesi, kosteusvoide, silmänympärysvoide, käsivoide, käsien desinfiointiaine, tuoksuton partageeli, parranajovehkeet, bepanthen, silmätipat (kirkastavat ja kosteuttavat), 8 hour cream, baby oil (puhdistaa tekoveret yms), vartalovoide, kynsileikkurit, viila, kertakäyttöhammasharjat, sivellinpuhdistusaine, sivellinsaippua, puuterivipat, pohjat (erivärisiä, kevyempiä ja peittävämpiä), luomivärit, poskipunat, huulipunat ja -kiillot, varjostusvärit, kulmakynät, mascarat, puuterit, valovoide, neutralizer-värit, tattoo cover, erilaisia tekoveriä, tekohiki, rasvaväripaletti, partaliima, poistoaine, partasieni, ripsiliima, harjat, kammat, lämpörullat, geeli, lakka, vaha, kampausneste, shampoo, hoitoaine, kulmien kestoväri, vesispraypullo ja hiustenkuivaaja.

Näiden lisäksi pitää selvittää saammeko vuokrata jostain pari kannettavaa valopeiliä vai pitääkö ostaa, pakkeja ja toinen meikkituoli pitää hankkia, vuokra-auto hakea… eli eiku hommiin. Kävin tänään Kuokkaselta hakemassa veret ja maskeerauspuolen tavarat sekä yhden pakin. Varmaan tulee mieleen vielä asioita joita tarvitaan.

Huomenna teen lisää ostoksia, kunhan ensin käyn hoitamassa toiminimen kirjanpidon pois alta. Menenkin tästä nyt tarkistamaan, että minulla on kaikki tarvittavat tiedot ja kuitit mukana. Tämä on näitä asioita joita suosiolla jätän ammattilaisten hoidettavaksi. :)

2 kommenttia

  1. Susanna 21/02/2007

    Aikamoinen määrä tavaraa pitää olla pakissa!


  2. Heidi 21/02/2007

    Joo, osa on toki “just in case” mukana, mutta kaikki näyttelijät eivät välttämättä ole ajanut partaansa aamulla. Tai pesseet hiuksensa, näitä boheemeja.. ;) Pitikin lisätä kuivashampoo listalle.

    Itse maskeerauksen lisäksi maskeeraaja vastaa myös puhdistuksesta, joten jos näyttelijän tarvitsee käydä suihkussa esim verisen kohtauken jälkeen niin pitää löytyä puhdistusaineita ja voiteita.

    Ja tosiaan pelkään vielä, että ollaan unohdettu jotain tärkeää.. sen huomaa sitten ensi viikolla. ;) Sovittiin toisen maskeeraajan kanssa, että otetaan maanantaina omat pakit mukaan varmuuden vuoksi.


Comments are closed.