C.C.-lehden kuvaukset

Tänään vietin mukavan päivän Aller julkaisujen studiolla C.C.-lehden kuvauksissa. Seuraavan kuukauden lehteen tehtiin juttu kevään hiustyyleistä. Kampaaja piti huolen hiuspuolesta ja minä tein kolmelle mallille kevätmeikit.

Pyysin kuvan malleista etukäteen ja suunnittelin heille kolme erilaista meikkiä. Yhdellä oli kauniit, luonnollisen runsaat kulmat, hänelle tein puhtaan nude-meikin. Täydellinen iho ja kaunis, heleä pohja on aina muotia ja korostetut kulmat ja ripset ovat in. Eli nyt viimeistään kannattaa kasvattaa tuuheammaksi ne viivaksi nypityt kulmat. :) Toiselle mallille tein kirkkaan huulimeikin ja poskipunaa samaan sävyyn, silmämeikin jätin kevyemmäksi. Kolmannelle tein metallisävyisen silmämeikin. Kulta ja hopea ovat keväällä kuumaa kamaa.

Kuvausten jälkeen lähdin Kauklahteen ja pidin ryhmälle meikkiopastuksen Lumenen tehtaanmyymälässä. Opastus oli siellä ensimmäinen lajissaan mutta naiset vaikuttivat tyytyväisiltä, joten eiköhän näitä järjestetä lisää. Hyvä paikka sinänsä opastukselle kun voi heti demon jälkeen tehdä hankintoja edullisesti. Ja illalla on kiva tulla töiden jälkeen porukalla oppimaan ja ostamaan kosmetiikkaa. Joku naisista sanoikin, että kauppa on kuin “naisten Biltema”. ;)

Huomasin, että mallitoimisto Clamos Studio oli lisännyt minut listalleen “kouluttaja”-nimikkeellä. Joku oli eksynyt sitä kautta tänne sivuilleni. Kiva homma. :)

2 kommenttia

  1. Zepander 22/02/2007

    Kasvaako kulmat muuten takaisin kuinka helposti, ja vielä oikeaan muotoonkin? En kysy itseni takia – ei tulisi mieleenkään nyppiä viivoiksi tai pois minkään trendin takia! – mutta monilla näyttää olevan vain piirretyt kulmat…


  2. Heidi 23/02/2007

    Monesti käy varmaan puolivahingossa, nyppii vähän sieltä täältä ja yhtäkkiä huomaa, että jäljellä on viivat… Takaisin kasvattaminen vaatiikin kärsivällisyyttä.

    Normaalisti pitäisi kasvaa takaisin, mutta kaikilla ei kasva, syystä tai toisesta. Silloin ei voi kun piirtää, ruskealla mattaluomivärillä saa aika luonnollisen tuloksen.


Comments are closed.