Sattuu ja tapahtuu

Kaksi viikkoa ollaan kuvattu, noin 60 kuvauspäivää jäljellä. Ihan hyvin menee, mutta viikonloppu on kyllä tervetullut tähän väliin. :) Tänään toinen maskeeraaja hoitaa loppupäivän (kuvaukset loppuvat klo 1:00 joten siellä he vielä puurtavat), meidän pitää välillä hieman tasata tunteja keskenään kun ylityötä tulee tehtyä melkein joka päivä.

Tässä hieman päiväkirjaa eilisestä, miltä päivä saattaa näyttää. Heräsin 9-maissa, lähdin tulostamaan edellisen päivän klaffikuvia, kävin salilla, tulin kotiin syömään ja pakkaamaan tavarat autoon. Meikkejä ei voi jättää autoon, varsinkin pakkasella tai helteellä menevät tietyt tuotteet pilalle.

Lähdin kotoa ja kävin hakemassa kuvauksiin tarvittavaa peruukkia, saavuin ajoissa maskitilaan ennen ensimmäisiä näyttelijöitä jotta ehdin purkaa tavarat autosta ja laittaa paikka kuntoon. Kun näyttelijät oli maskeerattu, lähdin kuvauspaikalle valvomaan kuvauksia. Kuvasimme suurimman osan päivästä kauppakeskus Arabiassa, sitten muutin parin näyttelijän ulkonäköä hieman ja lähdimme kaupunkiin kuvaamaan yhden kohtauksen. Sitten takaisin Arabiaan kuvaamaan. Olin kotona klo 2:15.

Sianpala esitti hienosti osansa tiistaina, kohtaus onnistui yhdellä otolla. Kiinnitin palan pienen pullon ympärille kuminauhoilla. Tämä kuva on otettu kohtauksen jälkeen, laitoin reippaasti tekoverta jonka näyttelijä on tässä vaiheessa pyyhkinyt pois. Kohtauksessa poistettiin yläkulmassa näkyvä metallisiru haavasta.

Samana päivänä onnistuin hämärässä studiossa polttamaan vasemman käden kuumaan veteen. Iho on vielä punainen ja kutiaa tällä hetkellä niin pahasti, että piti ruveta kirjoittamaan blogia etten epähuomioissa raapisi sitä. Jos jollakin on hyvää ideaa mitä kannattaa parantuvaan palohaavaan laittaa otan mielelläni tiedon vastaan. :)

Päivän lopuksi satutin myös toisen käden sormen roudatessa tavaroita autoon.. Hyvin menee, mutta menkööt. Tämä homma ei selkeästikään sovi hienohelmoille. Toisaalta väsyneenä on varmasti normaalia kömpelömpi. ;)

2 kommenttia

  1. Susanna 10/03/2007

    vau, possu tosiaan ajaa asiansa :D

    Bepanthen auttaa vaivaan ku vaivaan, mun mielestä se toimii hyvin myös palohaavoissa.


  2. Heidi 10/03/2007

    Bepanthen on loistava voide, sitä olen itse asiassa laittanutkin yöksi ja sideharsoa päälle. Vaseliini ja 8 hour cream kuului myös suosituksiin.

    Joku neuvoi, että pitäisi heti laittaa suolaa, niin ei tule rakkuloita (pitää kokeilla ensi kerralla;). Myös jogurtti, hunaja, kurkkumehu tai kylmä, vahva tee auttaa kuulemma.


Comments are closed.