Ihanat huulet

Pehmeät huulet ovat kauniit, varsinkin näin talvella ne kannattaa hoitaa huulivoiteella ja silloin tällöin voi tarvittaessa hieman “kuoria” niitä kostealla froteepyyhkellä. Silmänympärysvoidetta voi levittää myös huulien ympärysiholle pitämään juonteet loitolla.

Kuiviin, rohtuneisiin huuliin ei kannata laittaa huulipunaa, kiilto hämää silmää hieman ja saa huulet näyttämään paremmilta kunnes huulet ovat hoidettu kuntoon. :)

Bepanthen ja Elisabeth Ardenin 8 hour cream toimivat loistavasti ensiapuna kun huulet ovat päässeet pahasti rohtumaan.

Sensuellit huulet saa kun pyöristää ylähuulta amorinkaaresta suupieliä kohti rajausvaiheessa. Monesti ylähuulen oma raja on aika suora, tai menee jopa hieman alaspäin, jolloin pieni kohotus on paikallaan. Huulipunan saa pysymään paremmin kun värittä huulet kynällä ennen kun lisää huulipunaa.

Tässä kuvassa rajaukseen on käytetty kahta eri sävyä, tummempaa ulkonurkkiin ja vaaleampaa keskellä. Huulien ulkonurkkiin on myös levitetty tummempaa huulipunaa, jolloin huulet näyttävät pulleammilta. Kun vielä töpöttelee hieman helmiäistä amorinkaarelle ja keskelle huulia saa oikein kolmiulotteisen vaikutelman.

Kiilto luo myös kolmiulotteisuutta ja värikkään huulipunan päällä vaikutelma on juhlava. Kirkas huulimeikki on nyt muodissa, kokeile vaikka korallia, shokkipinkkiä tai -oranssia ja tee kevyempi silmämeikki.

Mattahuulet saa kun viimeistelee huulimeikin aavistuksella irtopuuteria, tai levittää esim Make Up Foreverin Matte Lip -tuotetta päälle.

Vanhetessa huulien omat rajat pehmenevät ja huulipuna lähtee herkästi leviämään pieniin juonteisiin. Tällöin hyvä pohjustustuote ja rajaus ovat entistäkin tärkeämpiä. Valokynällä voi myös korostaa huulien reunoja.

Jos haluaa muuttaa huulien muotoa enemmän, kannattaa pohjustaa huulet meikkivoiteella ja piirtää kynällä uudet rajat. Levitä puna ja kiilto tarkasti niin, että tuotteet menevät täydellisesti rajauksen päälle. Kynän väri saa mielellään olla sama kuin puna, tai aavistus tummempi.