Menneen talven lumia

Sen pituinen se. Viikko siis. Nyt on vihdoin aikaa kirjoittaa ja minä hyödynnän sen mielelläni.

Viikolla teimme m.m. kohtauksen, jossa päähenkilö ajaa kolarin. Vietimme tuntikaupalla mutaisessa ojassa, mikäs sen parempaa. ;)

Aamulla kun ensimmäinen kuva otettiin sää oli pilvinen mutta sen jälkeen taivas kirkastui yhtäkkiä joten loppukuvien aikana valomiehillä oli tekemistä. Ei näytä kovin loogiselta jos yhtenä hetkenä taivas on harmaa ja pari sekuntia myöhemmin aurinko paistaa. Tuon oikeassa yläkulmassa olevan valkoisen kankaan tehtävä on pitää valo loitolla.

Suomessa on sen verran vaihtelevat säät, varsinkin näin keväällä, että saa olla tarkkana, ettei tule “sää-klaffivirheitä”. Toisessa paikassa rekvisiitta-ihmiset kantoivat ämpärikaupalla lunta kuvauspaikalle, jotta se näyttäisi olevan samaa päivää kuin aikaisemmin kuvattu materiaali.

Roolihahmolle tuli kohtauksessa haava päähän, ja päästä tulee todella paljon verta. Kuvattiin jokseenkin kronologisesti siihen saakka, kun ambulanssi toi näyttelijän sairaalaan. Sen jälkeen meillä oli ruokatauko, ja näyttelijä kävi peseytymässä sairaalaan vessassa. Kuulemma häntä oli katsottu hieman oudosti kun hän käveli sisään yltä päältä veressä ja poistui ilman naarmun naarmua. ;)

Toisen aurinkoisen päivän vietimme purkutuomion saaneessa talossa, jossa kaikki ikkunat oli peitetty, käsikirjoituksen mukaan oli nimittäin yö. Samassa paikassa jatkuu kuvaukset maanantaina, joten eipä tarvitse auringosta kärsiä silloinkaan. Nyyh.

Lauantaina kävin tekemässä meikin naiselle, joka oli äskettäin keksitty laulajana ja nyt hän oli menossa tekemään kansikuvaa ensimmäiseen singleensä. Hän soitti kappaleen minulle, ja ihastelin hänen aivan upeaa ääntä! Hänestä tulemme varmaan kuulemaan paljon vielä. :)

Seuraavaksi pidin meikkiopastuksen neljälle naiselle, joista kolme ovat ruokatoimittajia ja neljäs valokuvaaja. Heillä oli aikataulu hieman venynyt, joten pääsin mukaan ruokapöytään nauttimaan aikamoisesta gourmet-pläjäyksestä. Nam.

Ilta venyi aika pitkäksi, mutta hauskaa oli ja meikattuaan naiset ihastelivat kasvojaan peilistä ja löysivät uusia upeita puolia itsestään. :)