Lisää yöpöllöilyä

Viime viikolla poltettiin asiakirjoja Hietsun rannassa ja harkittiin itsemurhaa Palacen kattoterassilla. Eilen meillä oli öinen Aleksanterinkatu vallassamme kun iso maasturi ajoi kultasepänliikkeen ikkunan läpi ja kaksi ryöstäjää kävivät tyhjentämässä paikan.

Käsittämätön meteli lähti kun iso ikkuna romahti rikki. Olimme liikkeen sisällä seuraamassa tilannetta monitorilta, joten ensimmäisellä kerrallä oli jännittävä hetki kun auto lähestyi reipasta vauhtia, ja ensiapulaukku oli valmiina jos lasia olisi joutunut väärään paikkaan. Kohtaus tehtiin kaksi kertaa, välillä asennettiin uusi lasi ja rekvisiitta siivosi lasinsirut ja laittoivat setin samannäköiseksi uudestaan.

Tämä on ihan mielenkiintoista vaihtelua kauneusmeikeille. Ainoastaan tekemällä oppii, maskeeraaja kun ei ole ikinä “valmis” vaan koko ajan tulee uusia haasteita ja tilanteita vastaan. Kun tämä projekti loppuu olen taas hieman viisaampi ja kokeneempi. :)

Tehostemies Ari Arvola tulee ilmeisesti vasta pääsiäisen jälkeen kun kuvaamme studiolla kultasepänliikkeen sisäkuvat. Tämän viikon keskitymme ulkokuviin. Aikataulut selviävät sen verran myöhäisessä vaiheessa, että on näköjään parempi olla mainostamatta etukäteen. ;)