Kevätmeikkejä

Valokuvaaja Mika Pollari lähetti ottamansa kuvat C.C. -lehden jutusta “kevään muotikampaukset” (nro 03/07 ja 04/07). Tein aika kiltit meikit, pääosassa oli hiukset, mutta käytin kuitenkin elementtejä kevään muotimeikeistä. :)

Nude-meikki on aina kaunis; raikas, täydellinen iho ja kauniit, pehmeät huulet toimivat kaikilla. Luonnolliset, runsaat kulmakarvat ja korostetut ripset ovat piste i:n päällä.

Kun on näin kauniit huulet, ne kannattaa korostaa raikkaalla punaisella tai pinkillä huulipunalla. Huuliin ei tällä hetkellä piirretä kovia rajauksia vaan reuna saa mieluiten olla pehmeä, huulipunan voi jopa levittää sormella. Kaveriksi voi sipaista hieman samansävyistä poskipunaa. Jos meikin pääpiste on huulissa, silmät voi meikata kevyemmin.

Metallia näkyy paljon keväällä. Yleensä metallivärit kuuluvat talveen, mutta tänä keväänä saa innostua kullasta ja hopeasta. Jos käyttää kiiltoa silmämeikissä, on trendikästä jättää huulet mattapintaisiksi, tai toistepäin. Tässä tapauksessa laitoin kuitenkin kiiltoa myös huuliin, koska mattapinta korostaa turhaan talven kuivattamia huulia.

Hiukset: Minna Laiho
Kuvat: Mika Pollari www.mikapollari.com