Viikkokatsaus

Alkuviikko meni veritöiden parissa studiolla, torstaina kiersimme ympäri kaupunkia kuvaamassa vartiointi-
liikkeen kohtauksia. Sarjan pääosan henkilöt ovat siis töissä vartointiliikkeessä, siitä sarjan nimi “Suojelijat”.

Liikkeen sisäänkäynti- ja parkkihallikohtauksia kuvataan Pitäjänmäellä, pukuhuonetilat sijaitsevat Sörnäisissä. Konttorikohtauksia ei olla vielä kuvattu, mutta ne ovat sitten jossain kolmannessa paikassa. Ja editissä kaikki palat liimataan yhteen niin, että se näyttää yhtenäiseltä työpaikalta. Kätevää. ;)

Perjantai 13. meni yllättävän hyvin. :) Ensimmäinen maskiaika satamassa oli laskettu aivan liian lyhyeksi, näyttelijän piti vaihtaa vaatteet kauhealla kiireellä ja meikit ja hiukset laittaa minimiajassa. Onneksi ehdimme tehdä tarvittavan kohtauksen ja poistua laivalta ennen kuin se lähti Tallinnaan.

Seuraava kohtaus oli sairaalassa Vantaalla, jonne siirryimme pahimmassa ruuhka-ajassa. Hupia riitti kun kaikki jotka menivät leikkausaliin joutuivat pukemaan päälleen vaaleansiniset asut ja suojapäähine. Smurffilaumana pyörimme käytävillä iltamyöhään.

Kohtausten välillä näyttelijä piti nopeasti maskeerata kuolleeksi. Olin iloinen kun sairaanhoitajat sanoivat, että näytti oikein uskottavalta. Kuulemma monesti näkevät tv:ssä “kuolleita” jotka eivät ollenkaan näytä siltä.

Viimeinen kuvauspaikka oli Aleksanterinkatu, jossa pyöri tietenkin perjantai-iltana kännisiä juhlijoita. Järjestäjillä oli hommaa pitää uteliaat poissa kuvista ja hiljaisena sen aikaa, että kuvat saatiin otettua.

Työpäivän lopuksi osa porukasta lähti pubiin pariksi tunniksi ennen kotiinlähtöä. Hauskaa höpöttää ihmisten kanssa niitä näitä välillä, eikä vaan työasioita. Mukava porukka on tälläkin kertaa saatu kasaan. :)

Ensi viikolla on taas luvassa yötöitä, kuvataan hautausmaalla. Eli jos näkyy outoa, mustiinpukeutunutta porukkaa niin emme ole kaatamassa hautakiviä (vaan kuvaamassa ihmisiä jotka kaatavat hautakiviä). ;) Tummaan pitää pukeutua sen takia, että vaaleat värit heijastavat valoa mikä saattaa häritä kuvauspaikalla.