Muotinäytös Tukholmassa

Kahdentoista tunnin työpäivä takana. Aloitimme päivän Stockholm Diskotekissa, jossa meikkasin ensin malleja ja sen jälkeen näyttelijät, joista yksi esitti mallia muotinäytöksessä. Hän on paljon lyhempi kuin oikeat mallit, mutta hyvillä kamerakulmilla sellaiset asiat saadaan piiloon. Kohtaus, jossa mallit kävelevät catwalkilla kuvattiin monta kertaa eri suunnista, onneksi, koska lavalla kompuroitiin, oli vääränkokoisia kenkiä ja yksi korko katkesi. Meno ei siis paikan päällä ollut täysin sujuvaa, mutta leikattuna materiaali näyttää varmasti loistavalta. :)


Avustajat odottelevat kuvausten välillä ja mallin kenkää korjataan

Kuvasimme samalla myös yökerho-kohtauksia, jossa samaiset mallit ja näytteljät viettävät iltaa. Tällöin kaikkien meikit piti muuttaa, koska olivat käsikirjoituksen mukaan välillä käyneet kotona vaihtamassa vaatteita. Väänsin meikkiä tukka putkella, radiopuhelimesta kuului joka toinen minutti (tai siltä tuntui) “maski, aika-arvio, koska on valmista??”. Työrauhaa.. aaah. ;)

Pahimmassa ruuhka-ajassa (tietty;) lähdimme ajamaan studiolle Konalaan. Ruokatunti jäi pitämättä, mutta onneksi pukuassari kävi hakemassa meille ruokaa paikan päälle. Näyttelijät olivat juuttuneet ruuhkaan ja tulivat myöhässä, joten oli kiire laittaa heidät kuntoon seuraavaan kohtaukseen. Koska kyseessä oli kaksi “mallia” jotka kohtauksessa esiintyivät alusvaatteissaan heidän piti näyttää ruskettuneilta ja raikkailta. Levitin siis ruskettavaa voidetta koko kehoon, näyttelijät itse auttoivat jotta sujuisi nopeasti, tuntui huvittavalta levittää karvaisiin miehenjalkoihin heleyttävää voidetta, mutta ihan uskottava sävy siitä tuli.