Runaway bride

“No show” on matkailualalta tuttu termi, jota yleensä katsotaan pahalla. Mutta kun tulin töistä kotiin puoli kuudelta lauantai-aamuna ja päivän häämeikkiasiakas oli hävinnyt tuhkana tuuleen, olin aika lailla tyytyväinen, että sain nukkua pidempään. :)

Toki olen ihmeissäni, mitä tapahtui morsiamelle..? Meikkaus oli varattu jo hyvissä ajoin viime vuoden helmikuussa, sitten päivä siirtyi aikaisemmaksi tämän vuoden puolella ja sen jälkeen en ole kuullut morsiamesta mitään. Yritin saada hänet kiinni jotta voisimme sopia koemeikistä, mutta kun en saanut vastausta sähköposteihin tai soittihin niin minkäs teet. Ilmoitin tekstiviestitse, että jos hänestä ei kuulu niin katson varauksen perutuksi. Toivottavasti näitä ei tule enemmän, tai joudun tekemään toimintasuunnitelman peruuttamattomia keikkoja varten. ;)

Tänään sain vihdoin purettua sähköpostini. Inboxissa on ollut monta viestiä odottelemassa sitä hetkeä, jolloin ehdin istua alas kalenterin kanssa ja vastata niihin ajatuksella. Pahoittelen jos joku on joutunut pidempään odottelemaan!

Viime viikko oli lyhyt, vappuaattona ei ollut kuvauksia joten silloin oli aikaa tehdä koemeikkiä. Loppuviikon kuvasimme iltaisin ja öisin. Perjantaina oli mukana kaksi koiraa jotka palelivat, näyttelijät palelivat ja koko ryhmä paleli. Kuvasimme kadulla joka toimi kuin tuulitunneli, viima oli niin kylmä ja välillä satoi. “Purku tältä päivältä” kuulosti erittäin hyvältä kun ohjaaja sen vihdoin sanoi. Toivottavasti hyviä säitä on luvassa tästä lähtien!

Illalla ajoissa nukkumaan, huomenna ensimmäinen maski on klo 7. Onneksi ensi viikolla on inhimillisemmät ajat, kivempi olla hereillä päivällä, vaikka taas vaati hieman totuttelemista nukkua eikä olla töissä yöllä. ;)


Onnea Sannalle! Vuosi avio-onnea takana ja viikon ikäisen esikoisen kasvattaminen edessä. Tsemppiä! :)

1 kommentti

  1. Sanna 08/05/2007

    Kiitos onnitteluista! Vastailen parin metrin päästä vauvasta aamutakki päällä… Kohta taidan taas kellahtaa Kulta-Pojun viereen torkkuseuraksi :) Hyvin on täällä kotona lähtenyt elämä rullaamaan uuden asukin kanssa; ihmeitä ei vauvanhoidon lisäksi oikein saa tehtyä, mutta onneksi ei tarvitsekaan. Vauva on toistaiseksi ollut tosi helppo eikä itke juuri millään, pidetään peukkuja ja koputetaan puuta että sama meno jatkuisi!


Comments are closed.