Jääkausi alkoi

Perjantaina kuvasimme koko päivän jäähallissa. Ulkona aurinko lämmitti, mutta sisällä oli kylmää. Vaihteeksi näinpäin. ;)

Kuvan vasemmassa alakulmassa kameraryhmän hieno keino pitää monitorin generaattori lämpimänä:

Viimeistään tässä vaiheessa kevättä rupee tuntumaan hölmöltä vetää pitkät kalsarit ja toppatakki päälle kun lähtee töihin. ;) Näillä työajoilla ja -paikoilla se on kuitenkin vielä ihan suositeltavaa. Kylmä on toisaalta ihan mukavaa verrattuna kunnon sateeseen. Yhden yön kun kuvasimme hautausmaalla satoi kaatamalla tuntikausia.

Tavaroita piti yrittää suojella, mutta kaikki oli kuitenkin kosteaa ja loppujen lopuksi kosteus johti siihen, että iso lamppu joka valaisi koko paikan pamahti, ja seisoimme yhtäkkiä pilkkopimeässä. Onneksi saivat lounastauon jälkeen homman taas toimimaan, koska aikataulut eivät jousta, meillä on tietty määrä kuvauspäiviä ja kohtaukset on siinä ajassa saatava kuvattua.

Sairaanakaan ei sovi olla. Torstaina tuli aamulla viestiä, että päivää myöhäistetään, koska näyttelijä oli sairastunut vatsatautiin. Sitkeänä sissinä hän tuli kuitenkin iltapäivällä paikalle ja saimme kaikki kohtaukset kuvattu niin, että hän kävi lepäämässä vähän väliä. Päivä venyi tietenkin, mutta seuraava aamu alkoi kuitenkin aikaisin, koska jäähalli oli varattu tietyksi ajaksi ennen iltapäivän harjoitusvuoroja.

No, nyt on viikonloppu ja ainostaan leppoista hää- ja juhlameikkiä luvassa. :)