Eläimellistä menoa

Kuvasimme hurjan näköisiä kohtauksia jossa koira käy miehen kimppuun ja kaataa hänet maahan. Jouduimme käyttämään stunttikoiraa, koska tällainen temppu vaatii erikoiskoulutusta. Stunttikoira oli vaaleampi kun aikaisemmin kuvauksissa ollut koira, joten tässä omistaja maskeeraa esiintyjän oikean väriseksi.


Eläimiä kuvatessa pitää mennä heidän ehdoillaan. Vaikka käytössämme oli huippukoulutettuja yksilöitä niin ne ovat kuin pieniä lapsia, kärsimättömiä ja kyllästyvät jos joutuvat odottelemaan paljon tai tekemään samoja asioita liian monta kertaa. Jos ohjeet eivät ole aivan selvät, he tekevät yhden kerran yhdellä tavalla ja seuraavan kerran toisella tavalla. Leikkaajalle hommia kun kohtaus kuvataan monta kertaa eri suunnista.

Tänään illalla ja yöllä kuvataan Katajanokalla, koko ryhmä ahdetaan pieneen kuumaan kämppään, jossa mitään ei saa koskea ettei rikota mitään arvokasta, eikä saa pitää meteliä, ettei häiritä naapureita. Soppaan lisätään vielä pikkuisia koiranpentuja. Mielenkiintoinen ilta taas tiedossa siis. ;)


Mukavaa kesää! Bush-naamari kassiin ja rannalle. ;)

2 kommenttia

 1. Susanna 24/05/2007

  heh, vai että maskeerattu koira!

  Mihin kohtaan muuten kannattaisi meikkivoidetta testata, että tulee oikea väri? Mulla ainakin kämmenselkä on paljon tummempi kuin naama (ruskettuu kun työntää rattaita), ja tuntuu et naamakin on eri kohdista niin eri värinen! Onnistuin löytämään Lumenelta värin mikä oli just mun ihon värinen, mut oli kyllä silkkaa tuuria matkassa.. Ja kohta tarttis taas uuden..


 2. Heidi 25/05/2007

  Tämä vuodenaika on hankala ihonvärin kannalta, kun naama rupee olemaan ruskettunut ja kaula saattaa olla vielä ihan valkoinen…

  Normaalisti väri katsotaan leukaperästä, jolloin värin saa sopimaan kasvojen ja kaulan kanssa yhteen, mutta nyt kun tulee kesä ja toppien kaula-aukot suurenevat niin kannattaa pitää myös dekoltee-aluetta silmällä kun valitsee meikkivoidetta.

  Kuulostaako kovin helpolta? ;) Kaupassa voi kysellä konsulenteilta neuvoa, harjaantunut silmä näkee värin helpommin. Jos vain pystyt niin “sovita” väriä luonnonvalossa ja katso, että se sulautuu luontevasti iholle eikä naama näytä eriväriseltä kuin muu iho.

  Jos sinulla on jokin tietty suosikkimeikkivoide, voit hankkia vaaleamman ja tummemman sävyn ja sekoitella niitä keskenään kun ihon väri muuttuu.


Comments are closed.