Thingy

“Some people have a way with words, while others… erm… thingy”

Kuvausprojektin loppu lähestyy, ensi keskiviikkona on viimeinen kuvauspäivä. Väsymisen merkkejä on nähtävissä koko työryhmässä näin pitkän rupeaman jälkeen. Huumori menee huonommaksi koko ajan, ajatus katkeilee ja asioita unohtuu.

Eilen aamupäivällä tuli paniikki, kun yhtäkkiä tajusin, etten tiedä missä peruukki on, joka tarvitaan tänään taas kuvauksissa. Soitin rekvisiitta-ihmisille, yleensä hukassa oleva tavara on päätynyt heidän huostaan, mutta tällä kertaa ei ollut. Puvustajallakaan ei ollut tietoa peruukista.

Onneksi kävin vielä läpi omat laukut, ja löytyihän se sieltä.. en ollut vaan muistanut, että laitoin sen “väärään” paikkaan. Jos en olisi löytänyt sitä, olisi ollut tasan päivä aikaa hankkia jostain samanlainen peruukki, samalla kun olen paikalla kuvauksissa. Mokia ei voi tehdä eikä tavaroita hukata.

Apulaisohjaaja soitti äsken ja kertoi maanantain aikataulumuutoksista. Aaamua aikaistetaan (ihan kuin 5:30 ei olisi ollut riittävän aikainen?;) ja avustajista pitäisi tehdä 70-lukuhenkisiä. Sinä päivänä olen kuitenkin tekemässä Puutarhaunelmia, joten jää minulta väliin. Apulaisohjaaja oli sitä mieltä, että Puutarhaunelmissa saattaa olla kivempaa, mutta vastasin, että “kaikki on kivaa kunhan siihen oikein asennoituu”. Noniin, ja nyt nauttimaan elämästä sen mukaisesti. :)

Puvustaja otti minusta ja Henna-pukuassarista kuvan. Kesäisiä tunnelmia Tuusulan asuntomessualueelta, vaikka kesäinen rusketus antaa vielä odottaa itseään hetken. ;) Taustalla näkyy valkoinen maskiauto jolla olen ajellut koko kevään ja nimennyt Kaisaksi.

2 kommenttia

 1. Henna 03/06/2007

  Heippa Heidi!
  Hauskan kuvan oot laittanu meistä tuohon! :o)
  Enään muutama päivä. Kyllä sen jaksaa vielä pakertaa.


 2. Heidi 03/06/2007

  Jaksaa, varmasti. :)

  Ja sen jälkeen menee hetki ennen kun tottuu taas siihen, että on yhtäkkiä vapaa-aikaa.. Mitä sellaisella pitäisi tehdä? ;)


Comments are closed.