Less is more

Eräässä mainoskuvassa Penelope Cruzille on laitettu niin tunkkainen meikki ja tanttamainen kampaus, että ihmettelen joka kerta kun näen sen, miten niin kauniista ihmisestä on saatu niin tylsännäköinen. Näissä kuvissa voisi olla kyse äidistä ja tyttärestä?

Ei niin, että meikki olisi huonosti tehty tai ruma, teknisesti se on ihan hyvä. Mutta se ei vaan istu mallin naamaan, se ei ole raikas. Kun katsoo kuvaa näkee vain meikin.

Toisessa kuvassa taas näkee ensimmäisenä upean, heleän ihon, mutruhuulet ja kauniit bambisilmät. Meikki on pehmeä ja huomaamaton.

Meikillä voi vahingossa rumentaa itsensä, jos käyttää vääriä värejä tai liikaa meikkiä. Sotkuinen meikki istuu tietenkin aina huonosti, kuten myös liian vahvat ja tummat kulmat, huulet, poskipunat jne.

Joillekin sopii enemmän meikkiä kuin toisille, se pitää vain kokeilemalla selvittää mikä on oma “look”. Pääasia on, että oma kauneus näkyy ensimmäisenä, ei meikki. :)

2 kommenttia

 1. Susanna 13/06/2007

  Onks tuo Elnetin mainos tuo vasemmanpuoleinen? En kyl tajua miksi on korostettu naamaa noin paljon, ku eiks tukan pitäs olla pääasia :D.

  Liikenteessä kun naisia katselee, niin aika monella on jotain liikaa tai liian vähän. Peilikuvalleen tulee sokeaksi?


 2. Heidi 17/06/2007

  Kyllä, se on Elnetin mainos. Ehkä Penelopella oli “bad hair day” ja sitä yritettiin hämätä meikillä? ;)

  Peilikuvalleen tulee helposti sokeaksi.. ja makuja on tietty erilaisia. Esim. goottien kauneusihanteet kiehtovat. :)

  Hyvä, rehellinen ystävä on kullanarvoinen, jolta voi pyytää mielipidettä myös meikkaukseen.


Comments are closed.