Me, myself & I

Nyt tästä on ollut jo juttua lehdissä, eli ei ole enää salaista tietoa. Talk show jonka kuvauksista kirjoitin vuoden alussa on julkaistettu ja näkyy SubTV:llä syksyllä.

Ohjelman juontaja on tosiaan Paavo Väyrynen, joka kävi meidän karonkassakin torstaina. Piti ottaa valokuva porukasta, jotta voin kehuskella vanhemmille, että Paavo kävi meidän grillijuhlissa. ;)

Oli todella mielenkiintoinen projekti, osa vieraista vaihtuivat viime hetkellä, osa sairastui ja oli muutakin ongelmia. Tämä oli hankalaa, koska kaikille tehtiin henkilökohtainen käsikirjoitus. Käsikirjoittajalla oli puuhaa, kuten tuottajallakin, joka yritti löytää lyhyellä varoitusajalla uusia sopivia henkilöitä mukaan. Jotta formaatti toimisi, henkilöstä on oltava mediassa tietynlainen kuva, jonka katsojat tunnistavat. Tämän stereotyyppisen kuvan kanssa voi sitten leikitellä.

Loppujen lopuksi vieraslista on tämännäköinen: Simo Frangen, Ismo Leikola, Jone Nikula, Ari “Paska” Peltonen, Oskari Katajisto, Marika Fingerroos, Piia-Noora Kauppi, Steen1, Arno Kotro, Aira Samulin, Jori A. Kopponen, Rosa Meriläinen, Roman Schatz, Hannele Lauri, Eija Vilpas, Marco Bjurström, Jorma Uotinen ja Lotta Backlund. Paavo Väyrynen haastattelee viimeisessä jaksossa itsensä.

Tänään tehtiin Puutarhaunelmien juontoja. Koko päivän jaksoi sataa, mutta puutarha on onneksi kaunis sateellakin.. Vasta kun pakkasimme kamoja ja lähdimme sade lakkasi. Tietty. ;)

Meikkasin samalla myös psykologi Ilona Rauhalan. Hänestä tehtiin puffi omaa ohjelmaansa varten, joka alkaa syyskuussa. Upea brunette, vahva silmämeikki sopi hänelle mainiosti. Hänet oli kuulemma ensimmäistä pilottia varten stailattu tätimäiseksi, mutta onneksi oli sovittu, että hän mieluummin saa näyttää nuorelta ja kauniilta. Vahva, mielenkiintoinen persoona, pitänee katsoa ohjelmaa sitten kun se tulee.

Syksyllä saa luvan istua telkkarin ääressä vähän enemmän.. yleensä olen tosihuono seuraamaan mitään sarjoja, mutta nyt pitäisi vilkaista miltä oman käden jälki näyttää kolmessa sarjassa: Sydänjää, Gränsfall ja Me, myself & I. Puutarhaunelmia olen katsellut jokunen kerta nyt kesällä, sympaattinen ohjelma. Onneksi Suojelijat alkaa vasta ensi vuoden puolella. :)

Kuvat: Thomas Hagström

2 kommenttia

 1. Sanna 05/07/2007

  Ai Paavo oli karonkassakin? Oliko teillä hyvät bileet? Harmi, kun me ei Heikin kanssa päästy. :(


 2. Heidi 05/07/2007

  Hei Sanna!

  Harmi tosiaan, olikin vähän ikävä sinua kun olin ainoa nainen paikalla. ;) Kivaa oli kyllä, leppoisaa höpöttämistä mukavassa porukassa.

  Juu, Paavo oli käymässä, saapuivat kuljettajansa kanssa keskelle metsää. Hauskaa, että pääsi tulemaan.

  Näkyillään! :)


Comments are closed.