Kaunista kesää

Kävin kaverin kanssa katsomassa Tervasaaressa kesäteatteria “7 seinähullua kuolemansyntiä“. Oli nimenomaan hullu, mutta hurmaava.

Näyttelijöillä oli vauhdikkaat meikit, naama vedetty kaikilla vaaleaksi ja sormilla töhrätty punaista poskiin, naisilla yhtä luomiväriä melkein kulmakarvoihin saakka ja villin pinkit huulet. En voi suositella kesämeikiksi, mutta tuohon se sopi mainiosti. :)

Lumene panostaa tällä hetkellä kovasti pohjoismaihin ja minut pyydettiin lähtemään syyskuun alussa kouluttamaan porukkaa Åhlénsille Tukholmaan. Päivät taitavat kuitenkin mennä päällekkäin yhden tv-tuotannon kanssa, mutta sanoin olevani kiinnostunut jatkoa ajatellen. Mikäs sen parempaa kun käväistä pari päivää silloin tällöin Ruotsissa tai Norjassa. Koulutuksia pidän mielelläni, niitä tuli sen verran pidettyä jo sovellusasiantuntijana, että tuntuu ihan mielekkäältä puuhalta.

Vaikka en tällä hetkellä tee meikkejä joka päivä, yritän oppia lisää koko ajan. Kuten aina, tarkastelen kasvoja ympärilläni. Kesällä onkin mahtavaa kaupungissa istahtaa jonnekin ja katsella ohikulkevia ihmisiä. :) Olen myös ostellut kaikenmaailman meikkikirjoja pitkin vuotta, ja nyt on vihdoin aikaa lueskella.

Meikkiterminologiaa pitää itse asiassa harjoitella ruotsiksi, koska elokuussa tehdään jatkoa Radio Yle Vegan “Sissi”-ohjelman meikkikouluun. Kevään jaksot löytyvät oikealla Linkit-kohdasta: “Sissis make-up skola”.

Hauskaa Juhannusta!


Sambakulkue Helsingissä 9.6.07