Työ vs työ

Viime kerrasta olen taas oppinut uusia asioita.
Kuten, että MAC Cosmetics on kanadalainen merkki, ei amerikkalainen. MAC on myös tulossa Suomeen, sitä myydään Stockalla elokuusta lähtien. Jee.

Kuulin kaverin kautta, että he hakivat työntekijöitä ja laitoin sen kummempia miettimättä hakemuksen menemään. Haastattelu oli viime viikolla ja oma malli piti tuoda mukaan.

Kun englanninkielinen haastattelu oli ohi, sai puoli tuntia aikaa tehdä mallille meikki, tummat silmät ja vaaleat huulet. Tykkäsivät ilmeisesti minusta ja meikistä koska tarjosivat täysipäiväistä työtä. Itse olin ehdottanut “part time” -tyyppistä ratkaisua…

Piti vähän miettiä, mutta vastasin sitten, että vain osa-aikainen työ sopii tällä hetkellä. Eivät välttämättä innostu siitä.

Eihän tätä epämääräistä hommaa voi vaihtaa turvalliseen päivätyöhön ja varmaan palkkaan? ;) Ei sentään, se oli vitsi, tottakai jokainen järkevä ihminen toivoo turvallista työpaikkaa itselleen, mutta totuus on se, etten ole “myyjä”.

Nautin konsulentin hommasta niin kauan kun saan neuvoa asiakkaita ja auttaa heitä löytämään sopivia värejä ja tuotteita. Mutta kun pitäisi ruveta miettimään myyntilukuja ja myydä vain myymisen takia menee maku koko hommasta. Olen kuitenkin ennen kaikkea meikkitaiteilija, kaikki muu (työ) tulee vasta sen jälkeen. :)


Öinen Aleksanterinkatu

Jos ottaisin vastaan työn sellaisenaan niin se tarkoittaisi, etten voisi tehdä juurikaan omia juhla- ja häämeikki-
keikkoja, onhan Stockmann auki myös lauantaisin. Ja tv-projektit yms jäisivät kokonaan pois.. Ei pysty, liian hapokasta.


Näyttelijästä otetaan klaffikuva otoksen jälkeen

Toivottavasti tässäkin oli jokin tarkoitus. Luotan taas siihen, että kohtalo ohjaa oikeaan suuntaan ja asiat menevät kuten niiden on tarkoitus mennä.

“You’ve got to jump off cliffs all the time and build your wings on the way down” -Ray Bradbury-

Kuvat: Thomas Hagström

2 kommenttia

  1. Sanna 06/07/2007

    Hmm, onnea työpaikasta – ja hienoa, ettet ottanut moista vastaan! ;) Selvä se, että sinut olisivat halunneet, mutta kun kerran jo aiemmista kokemuksista tiedät, ettei myyntityö ole sua varten, niin se siitä. Rohkeasti kohti tuntematonta tulevaisuutta sen sijaan… Kiitos viimeisestä ja lokoisaa kesänjatkoa!!


  2. Heidi 07/07/2007

    Kiitos Sanna! Sä se osaat sanoa kivasti. :)


Comments are closed.